reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aelreda - blagam przestan rozkladac problem na czynniki pierwsze skoro nasze rady Cie nie satysfakcjonuja szczegolnie po tym jak Libby - ciężarówka - napisała Ci o takim samym śluzie. Błagam już nie męcz nas swoimi różowymi wydzielinami w majtkach, bo to tylko nudne i irytujace skoro najpierw robisz z tego panike a potem mowisz, ze w zasadzie nic. Uznajmy temat za zakonczony. Pliz.

reklama
Dla oczyszczenia atmosfery proponuje stuknac sie szklaneczkami z np. soczkiem porzeczkowym... Gdzie ja o tej porze znajde serek wiejski? Zapamietac: serki wiejskie w ilosci nie mniejszej niz 4 sztuki na dzien w lodowce... Zawsze! Oj, biedny ten moj Ksiaze... ;-)

Ostatnia edycja:
hmm a bialym winkiem moge sie z Toba stuknac? :)

ja tam zoltym serem w plasterkach sie zajadm :) dietetycznie duuuzo gorzej niz serkiem wiejskim :) ale tego ostatniego niestety nie lubie.

lece do M, bo placze, ze samotny :tak:

POK nie rob smaka na winko.... :-/ Lec do malza odprezyc sie. Ja zmykam do Tesco calodobowego, bo nie wydole ze slinotokiem. Takiego pypcia dawno nie mialam. Spokojnej nocy zycze. :-) Buziam

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny....jestem tu nowa....ale bardzo chciałam się z kimś podzielić wiadomością...że w czwartek na teściku wyszły dwie kreseczki....czekam na październikówki....:)

Halo dziewczyny paniki nie robię, ja pytam. Ja jestem goła i wesoła, nie wiem tak naprawdę nic o sprawach związanych z ciążą, temu pytam. A jak uzyskam odpowiedź jestem spokojna.

reklama
RABBIT GRATULACJE!!! EDYTKO czy Tobie tez mam gratulowac? ;-) Wyobrazcie sobie ciezarna w ladzie chlodniczej objadajaca sie serkiem o 23ciej. Baby na kasie pialy jak przyczlapalam z 2 pustymi kubkami i 4 pelnymi. Dobrze, ze brzuchol juz mam spory... heheh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry