Cześć dziewczyny, witam się wieczornie i jak zwykle po długiej przerwie, ale jestem cały czas z Wami, regularnie podczytuję tylko nie zawsze mam czas pisać :-(
GRATULACJE dla nowo zafasolkowanych:-):-):-)
kciukasy i fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
Libby ja ciągle tak samo - mdłości, wymioty, śpiączka

kupiłam sobie korzeń imbiru na mdłości bo kumpela poleciła ale nie bardzo wiem co mam z nim zrobić

poza tym trzy dni temu się zestresowałam po odbiorze wyników TSH - lekko podwyższone, jak się naczytałam o niedoczynności tarczycy w kontekście rozwoju dziecka to myślałam, że padnę ale od razu trafiłam do endokrynologa, uspokoił mnie, powiedział, że nic poważnego się nie dzieje zapisał tabletki i powiedział, że jak mały po tym nie pzryniesie piątki ze szkoły to mogę mu w d***ę dać klapsa bo to na pewno nie będzie mógł zwalić na niski poziom hormonu matki w ciąży
upppps wyszedł post pod postem ale to nei moja wina bo najpierw jak wysłałam poprzedniego to był w innym miejscu a teraz przeskoczył i wyszedł post pod postem - proszę nie krzyczeć na ciężarną bo myszy zjedzą ;-)