reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no i pouciekaly-ja ide wypić piwko z mężem [FONT=&quot]
a017.gif
[/FONT]

MADE- no tak-teraz mozesz testować na luziku:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
made - ciężarownico! Nie bój się mnie! Nie Ty! Nie w tym stanie! :DDDD
za poniedziałkowy test mamy kciuki trzymać? :D możemy nawet znow te same emocje z siebie wykrzesać! :D

ja rzeczywiście z reguły walę prosto z mostu, bo mi się wydaje, że takie na około zawsze życie komplikuje :) większość bliskich znajomych tę cechę we mnie ceni a tacy co mnie dopiero poznają rzeczywiście czasem się dziwią, a niektórzy to są wręcz oburzeni :) nie sądzę, żeby udąło mi się zminić, więc już się nie przejmuję :)

pok - doskonale wiem o czym piszesz, Damą nie jesteś )))))) bo Damy są delikatne i subtelne :-D ja też w rękawiczkach nie chodzę, i cenię takie kopy w tyłek ;)))))
Także jak trzeba, to się nawet wypnę :-p Mnie możesz wsadzić do tego pierwszego wora ))))))

uuuu uwazaj made wystawiasz się tak a ja przed @ jestem i piorunami rzucam :>

a niby ten Pre-mens (castagnus) miał mi na to moje wkurzenie pomoc - poki co nie pomaga. chyba sobie zapale wieczorkiem do drinka po prostu, to sie moze wyluzuje :D

Wpadłam na chwilę zobaczyc co nowego... pysia nie wróciła..??? :-)

pok ja jestem też z Tych co się Ciebie boją :-p
Uważnie czytam to co piszesz i cenię Twoje logiczne .. choć czasami mocno bezpośrednie rozumowanie ... :tak:

Troszke mnie nie było ale może nadrobie;)

pok kliknełam:-D

U mnie niestety przypałętało się zapalenie piersi. Mam cała nabrzmiałą. BYłam na USG i gina mam antybiotyk i w poniedziałek do chirurga będę chyba to otwierać i oczyszczać:-(.

ale nic lecę was czytać
i już trzymam kciuki za testy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ewula - a skąd to dziadostwo się wzięło ? Kurczę, może jednak ten antybiotyk zadziała i nie trzeba będzie interwencji chirurgicznej ;))) oby, oby ))))) Trzymam kciuki ;-)

Muszę iść ;)))) Jak nie wrócę, znaczy, że śpię ))))
Dobrej nocy życzę wszystkim )))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry