reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- cześc kochana:)
EWULA- powitać-nadrabiaj bo są dobre wieści-nie pisze zeby Ci nie odbierac przyjemności:)

piwko wypite ,takze ide pod prysznic,potem balsamy i klade sie bo niewiadomo jaka bedzie nocka z Domisiem...

MADE,POK,KOCUREK,EWULA- [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

reklama
EWULA - 2 kciuki mozesz odpuscic - Made i nanusia juz tatescione, zaciązone :D
ojej! dopiero doczytałam! a cóż to za paskudztwo się do Ciebie przyplątało i jak się to objawia! Mam nadzięję, że anty pomoże i nic nie będzie trzeba ciąć. ściskam!DZIEKI ZA KLIKNIĘCIA!

made
- tylko nie to! juz bede grzeczna! przynajmniej do nastepnej butelki wody! :)

Ostatnia edycja:
MADE, NANUSIA - SERDECZNIE GRATULUJE!!!!:-)U mnie pomimo tabletek na niedokrwistosc, pogorszylo sie. Ksiaze musial mnie do szpitala zawiezc. Zrobilo mi sie slabo pod prysznicem, ale nie stracilam przytomnosci. Moje wyniki- katastrofa: m. in. HGB 5.0, RDW 19.5..... reszta troche ponizej normy, ale tylko to, co zwiazane z czerwonymi. Dostalam zastrzyk w doope. Bolacy strasznie i od jutra codziennie zastrzyki. Pewnie sa z zelastwem. Do tego restrykcyjna dieta miesno- warzywno-owocowa. Ale przeciez jem!... :-(
POK kliknelam i mam nadzieje, ze bananem dostaniesz zlosniku Ty jeden ;-)

Ostatnia edycja:
O Boże właśnie doczytałam

Made Gratulację !!!!!!!!!!!!

NANUSIA - Gratki wielkie!

Jak się cieszę okropnie. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Już mnie od razu mniej boli:-):-):-):-):-):-):-)

Nio mam nadzieje że może antybioty pomoże ale gin powiedział ze raczej samo nie przejdzie. I że takie cycole to on tylko u kobiet karmiących widział:wściekła/y:
To chyba tak ten "dupek" mi pozmieniał w hormonach ze teraz już jestem jak prawie karmiąca. Dostałam atybiotyk ale taki łagodniejszy bo dziś 25dc a więc niby starań nie było szczególnych ale może:szok:

Ja chce fluidki:-):-):-):-):-):-):-):-)

EWULA lapaj -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------a na cycole to liscie kapusty :-)

Zastanawiam się, do 7 stycznia niby miałam płodne, a ja po 10 robiłam test i nie wyszło, potem teraz po niecałych dwóch tygodniach wyszło i słabe. To chyba coś tu nie tak.
A pytam się tutaj, bo niejedna z was stara się po raz kolejny o dziecko a nie pierwszy i któraś po prostu może wie o co chodzi.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry