aelreda - tylko lekarz może stwierdzić czy plamienia są groźne czy nie. co my Ci mamy powiedzieć? ani Cię nie widzimy, ani lekarzami nie jesteśmy. Jedź do lekarza zamiast liczyć na porady z internetu ;/ jesli teraz test Ci wykazał ciążę, to wiadomo, że 2 tygodnie temu nie wykazał ciązy, bo wtedy pewnie miałaś owulację, chyba że o czymś innym rozmawiamy
kurcze... najpierw chcą być w ciązy, potem są, dzieje się coś niedobrego i zamiast działać od razu z fusów chcą wróżyć. wrr
;-)
ja już mam ewidentnie PMS. Wszystko mnie denerwuje, więc prosze moje posty dzielić przez 2.
a wyniki M. będą najwcześniej w poniedziałek, muszę czekać aż przyjdą pocztą - tu całe szczęście działa syzbko - rano wysłane, popołudniu już jest, po południu wysłane będzie rano. ZObaczymy. Dziś nic nie było. Pytałam M. czy się stresuje, to powiedział, że na razie ma gorsze problemy na głowie i jak zobaczy wyniki, to wtedy będzie decydował czy się martwić czy nie. Ja nie wiem skąd on ma tyle zimnej krwi?

a teraz na mnie krzyczy, zebym zdjęła z brzucha lapka, bo mu dziecko usmażę

DD lol!
made - obiecaj tylko, ze nas nie opuscisz! bez Ciebie to bedzie nudny wątek :-)
a kiedy Kocurek testuje?
mama - trzymam kciuki za Dominika, bidulek mały. Najgorsze, że na wieczór to jeszcze rośnie zawsze

bidak jeden.
ja mam troche pracy do zrobienia - tlumaczenia i inne pierdoły, więc będę siedzieć przy kompi i zaglądać do Was