reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jos - czy Ty kiedyś nie pisałąś czasem o żelu na bolesne ząbkowanie? kurde potrzebuję na noc dla malucha, ale szybko, bo mi aptekę zamkną (((((( PROSZĘ !!!!

Dziewczyny problem w tym, że ja jakieś mniej więcej 2 tyg wcześniej testowałam się, również 2 razy. I w obu przypadkach wyszły po jednej kresce i nic więcej. Jeśli testy w moim przypadku się nie pomyliły to mamy do czynienia z bardzo wczesną ciążą i dlatego się zastanawiam czy takie plamienia w tym momencie są normalne czy nie.

MADE- tak Dentinox to żel,kulki rozpuszczasz w malej ilosci wody na lyzeczce-mozesz tez kupić Nurofen-dziala przeciwbólowo i przeciwzapalnie..

Domi już spi-biedaczek mój:(
ZUZA zasypia

aelreda - tylko lekarz może stwierdzić czy plamienia są groźne czy nie. co my Ci mamy powiedzieć? ani Cię nie widzimy, ani lekarzami nie jesteśmy. Jedź do lekarza zamiast liczyć na porady z internetu ;/ jesli teraz test Ci wykazał ciążę, to wiadomo, że 2 tygodnie temu nie wykazał ciązy, bo wtedy pewnie miałaś owulację, chyba że o czymś innym rozmawiamy :)

kurcze... najpierw chcą być w ciązy, potem są, dzieje się coś niedobrego i zamiast działać od razu z fusów chcą wróżyć. wrr

;-)

ja już mam ewidentnie PMS. Wszystko mnie denerwuje, więc prosze moje posty dzielić przez 2.

a wyniki M. będą najwcześniej w poniedziałek, muszę czekać aż przyjdą pocztą - tu całe szczęście działa syzbko - rano wysłane, popołudniu już jest, po południu wysłane będzie rano. ZObaczymy. Dziś nic nie było. Pytałam M. czy się stresuje, to powiedział, że na razie ma gorsze problemy na głowie i jak zobaczy wyniki, to wtedy będzie decydował czy się martwić czy nie. Ja nie wiem skąd on ma tyle zimnej krwi? :) a teraz na mnie krzyczy, zebym zdjęła z brzucha lapka, bo mu dziecko usmażę :DDD lol!

made - obiecaj tylko, ze nas nie opuscisz! bez Ciebie to bedzie nudny wątek :-)

a kiedy Kocurek testuje?

mama - trzymam kciuki za Dominika, bidulek mały. Najgorsze, że na wieczór to jeszcze rośnie zawsze :( bidak jeden.

ja mam troche pracy do zrobienia - tlumaczenia i inne pierdoły, więc będę siedzieć przy kompi i zaglądać do Was :)

Ta to wali prosto z mostu ))))) pok !!!!!!!! Tobie to mogę wszystko obiecać, bo się Ciebie boję :-D:-D:-D

Aelreda
- dobrze Ci pok radzi, wiem, ze wolałabyś odpowiedź typu: nie przejmuj się, tak to jest we wczesnej ciąży, ale ŻADNA z nas takiej odpowiedzialności na siebie nie weźmie. Wybacz. A co do nie podbitej książeczki ubezpieczeniowej - sraj na to !!! najwyżej Cię podliczą, ale życie Twojego maleństwa jest bezcenne !
Życzę Ci wszystkiego dobrego ;))))

reklama
POK- dzieki...biedak mój .a ta tempke mierzylam Mu pod pachą...więc spora jest...

MADE- czy testowanie poniedzialkowe nadal masz w planach ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry