reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RABBIT GRATULACJE!!! EDYTKO czy Tobie tez mam gratulowac? ;-) Wyobrazcie sobie ciezarna w ladzie chlodniczej objadajaca sie serkiem o 23ciej. Baby na kasie pialy jak przyczlapalam z 2 pustymi kubkami i 4 pelnymi. Dobrze, ze brzuchol juz mam spory... heheh

Libby jeszcze nie,testuje za dwa tygodnie i wszystko sie wyjasni
ok2.gif

Libby musialo to fajnie wygladac
obiad.gif
oczami wyobrazni juz to widze :-D:-D

reklama
aelreda - jestes gola i wesola albo glupia i nieodpowiedzialna. nic nie wiesz to sluchaj jak do Ciebie mowia. Mowisz, ze jak dostalas odpowiedz to jestes spokojna - dostalas odpowiedz, ze masz leciec do lekarza, bo moze to byc poczatek poronienia i dalej pier******.
blagam idz na jakies inne forum, bo ja juz nie mam do Ciebie siły.

libby - dobre :D blisko musisz mieć to tesco skoro tak biegasz :) też bym się usmiała na taki widok. zajadaj się zdrowo kochana!

rabbit - gratulacje :)

KOCUREK ja wcale nie smialam sie ;P to bylo wiadome, ze made sie udalo ;) Steskniłas sie? bo pytalas o mnie ;D
MADE KOBITO WIELKIE GRATKI I SPOKOJNYCH 9MIECHOW I SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA
LIBBY spoko loko. ludzie nieraz tez jedza bulki a ida z samym papierkiem do kas. a to soki wypijaja i z pusta butelka do kasy hehe normalne

....trochę się martwię bo jestem lekko przeziębiona....a do tego pracuje w szpitalnym laboratorium....(w szpitalu panuje AH1N1)...ale mam nadzieje że będzie wszystko oki

Aelreda dla mnie Pok ma racje,nie powinnas patrzec na rodzine tylko na zycie fasolki ktora nosisz pod sercem....

Dla mnie dzieci to najwyzsza wartosc,i tak jak Pok napisala lec do szpitala bo takie plamienie moze zakonczyc sie poronieniem lub krwotokiem...

Ja jestem tego zywym przykladem w ostatniej ciazy plamilam i ciaza byla zagrozona przedwczesnym porodem i krwotokiem gdzie lekarze pytali co maja w razie robic ratowac mnie czy dziecko powiedzialam ze dziecko...

Rabbit bedzie wszystko dobrze,nie martw sie na zapas. A dawno robilas test?na kiedy masz termin?

Jak Wam dzionek minal? eh nie mialam kiedy do Was wpasc. myslalam ze dam rady ze szkoly napisac ale niet bo ostro notowalam w zeszycie. pozniej imprezka urodzinowa i tak po 22ej dopiero wrocilismy

Tesco mam 3 minuty autem. :-) EDYTKO bede trzymac kciuki. PYSIU czesc :-) RABBIT skoro pracujesz w labolatorium, to przy najblizszej okazji zrob sobie bete i z wynikiem i z sikaczem do gina. Moze jakos Cie odizoluja?... Co do AELREDY.... brak mi cenzuralnych slow. Mam nadzieje, ze bedziesz zyla ze swiadomoscia, ze nic nie zrobilas... wiecej tego tematu nie porusze. Ryczec mi sie chce jak takie nieodpowiedzialne ... osoby moga zachodzic w ciaze, a inne kobiety latami walcza....!!!!

pysiu no dzionek byl emocjonujacy od rana :) made i nanusia zatestowały na dwie krechy :) :-):tak:;-):-D:szok::-):happy2::cool::-)

poza tym to zwykła głupawka :) :-D:-D

a od wieczora naszym wątkiem rządzi aelreda z coraz to bardziej irytującymi postami :wściekła/y:

kobotki a czy ktoras z Was zajmuje sie obserwacja szyjki? ja probuje ale szczerze mowiac to troche czarna magia... teraz pewna jestem tylko, ze jest twarda... czy wysoko czy nisko.. wydaje mi sie, ze sie wiele nie zmienila ale moze ja zle oceniam - bo jak? jak daleko palucha musze wepchnac to wysoko a jak mniej to nisko? o to chodzi? a otwarta i zamknieta to czarna magia...
ja to generalnie czuje tak, ze palca wkladam inatrafiam na takiego dyndla, w okol ktorego moge palcem krazyc i skad mam wiedziec czy to jest otwarte czy jakie? help :D czytam na innych watkach i forach ale nie kumam.
no i... sorki za szczegóły fizjologii na wypadek gdyby którąś raziło :)

Ostatnia edycja:
LIBBY i POK domyslam sie co czujecie czytajac cos takiego. najpierw och i ach bo plamienie i bol brzucha halo jak nie wiem a zaraz ze nie ma co sie przejmowac bo co na to rodzina itp.a i ze bol jednak ustal. tylko zeby potem nie bylo placzu i bolu!
POK no zdazylam doczytac. wyobrazcie sobie ze posty z soboty wyczytalam przez kome oj bylo przewijania troche ale dalam rade :))))
natusi nie kojarze ale tez gratuluje a made to ho ho :))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry