reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się wieczorną porą, zrobiłam dzis 12 km i czuję sie pozytywnie zmęczona ... Red'sa już łyknęłam, a teraz czas na kakao.ktoś ma chętkę ?

MUSIA- tak mam bezprzewodowy Orange- #$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#

LIBBY- a co bralas na endo??????ja walcze z cienkim endo-bralam Estrofem ,ale poza tym ze utylam to nie zadzialal....wino,orzechy też nie pomogly,wiesiolek tez nie..

PALEMKA- kakao!!!!!!!!!ja zawsze i wszedzie-poprosze [FONT=&quot]
b025.gif
[/FONT]

MAMA ja oprocz hormonkow, bralam sterydy, mialam 4 laparo z czego 3 z wycieciem. Mialam zaczac trzecia stymulacje i monitoring w grudniu, ale okazalo sie, ze zaciazylam :-) A hormonow przez te 6 latek mialam 4 rozne rodzaje, ale Estrofemu nie przypominam sobie.
A przytylam tylko 8 kg., z 46 do 54, 170 cm:-) MUSIA, EWULA mam nadzieje, ze to sa ruchy szkraba, a nie np., przesuwajace sie gazy heh :-)

Ostatnia edycja:
Czesc wszystkim:-) ale sie rozpiaslyscie przez ostatnie 24h.
Rozmawialam wczoraj z dziewczyna, ktora poronila pierwsze dziecko w 10tc. Po tym starali sie 1,5roku o dzidzie, jezdzili do lekarza, ktorzy kierowal ja na drogie badania,a pojechala do innego,zrobil jej badanie ph w pochwie i to byla przyczyna.Dal jej odpowiednie Leki.teraz jest w 18tc:tak:

Koniecznie musze powiedziec mojemu by mi zrobil takie badanie

Staramy się od września 2010 w czerwcu tamtego roku odstawiłam tabletki i w każdym cyklu myślałam, ze to właśnie to test i jedna kreska po poru miesiącach można się załamać ale w tym cyklu takie plamienie miałam 1 raz jutro zrobię test

mama, libby, proszę , tylko pijcie szybko, bo ostygnie ...

Zobacz załącznik 320552

Rety libby Ty piszesz o laparo, ktos inny wczesniej o jakims pieprzonym Ph, matko ile jest tych przyczyn nie możności zajścia w ciążę , przecież zanim oni mi wyczarują moja , to nie dosc, że majątek strace to stara już będę ...

reklama
Właściwie takie badanie ph powinno być standardem na każdej wizycie. Mi lekarz zawsze bada. Ma taką możliwośc w gabinecie to bardzo proste badanie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry