reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Napisałam o ph, poniewaz bylam zdziwiona ze lekarze najpierw zaczynaja od drozszych i bardziej perfazyjnych badan, niz zrobic podstawowe badanie i duzo tansze.

reklama
JULKA- dobrze ,ze o tym wspomnialas ,dobrze wiedzieć ...
PALEMKA- dziekuje-pyyszne :)

LIBBY- kurka to Ty sie kobieto nabiegalaś za przyczyną!!!!ajwazniejszeze maly cud w brzuszku rośnie!!

kochane mąż potrzebuje kompa wiec oddaje po dobroci.
do jutra,spokojnej nocki a tym ktore dzialają-przyjemności :)

karaluchy :))

Czesc dziewczynki dopiero teraz udalo mi sie zasiasc przed lapkiem...

Caly dzien spedzilismy rodzinnie i jednak udalo nam sie pojechac po noweg lapka :-),potem szybko zjedlismy objad,ostrzyglam chlopakom wlosy,kapanko,kolacyjka,teraz chlopaki sa juz w lozkach,T bierze prysznic, wiec mam czas dla siebie ;-)

Mamus widze ze tesknilas :-p

musia jestem :) jadlam kolacje a pozniej sie zagadalam z mezem o aparacie :) szukam jakiegos modelu bo moj po 11 m cach padl - %/!!!%**§!!!!! jak pech to pech... :(

ja w ciagu dnia sobie podmierzam temperature i ciagle miedzy 37,2 a 37,3... tylko ze skoro nigdy wczesniej tego nie robilam to tez nie wiem czy przypadkiem tak nie mialam wczesniej jako temperature 'normalna'... no ale mysle ze moze jednak powyzej 37 nie :) cooo??? :-D powiedzcie ze nie :)

edyta hej :)
widze ze nie tylko ja korzystam z prysznica meza na BB :) hihihhiihihihihihihihihi

Wrrrr... z netu mnie wywalilo... jeszcze tylko 4 dni i odzyskam komputer. Z komorki pisac to masakra jakas. PALEMKO moze u Ciebie przyczyna ma podloze psychiczne skoro tyle badan i nic. Miejmy nadzieje, bo niikomu nie zycze takich paskudnych chorubsk. MAMA i tylko to sie liczy. Oby do rozwiazania. Troszke przerwy i staranka o drugie, jak Bog da. Po rozwiazaniu robie histo. EDYTKO czesc :-) pochwal sie nabytkiem ;-) Ja mam netbooka szajsunga nc70 i jesli chodzi o obudowe nie polecam
:-/ ... EWULA, MAMA dobrej nocki :-) A cycuchom EWULI powodzenia na zabiegu. Bedzie dobrze :-) ...JOS aparat dostalam sony alfa ilestam. fajny, a pstrykam namietnie od zeszlego roku od urodzin, tzn. od 3 stycznia.

Ostatnia edycja:
My kupilismy toshibe.patrzylam na netbooki ale jak dla mnie za maly ekran ja lubie duuuze instrumenty :-D

heh, jest taki, bo lekki a ja duzo musialam, swojego czasu, latac z kompem. Trochu nie po polskiemu, ale Ty rozumiec jeszcze, aj? No, a inne instrumenty to jak najbardziej.... sporych rozmiarow :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry