reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No ja teraz przez tydzien nadrobiłam ze spaniem ale od jutra znowu sie zaczyna wstawanie i do 17stej siedziec na sklepie :( ee :(...
A nie chciałabyś kolejnej dzidzi ?:D ;)

wrocilam, umylam sie i jestem :)

zaraz lulu, bo dzien minal dosc intensywnie :)

Palemko kochana moja - no wlasnie dlatego masz isc do lekrza, powiedziec co i jak, ile dokladnie sie starasz, jakei badania juz mialas Ty i mąż i z lekarzem zdecydowac jakie badania jeszcze - jest ich całe mnóstwo - różne hormony w różnych dniach cyklu, wrogość śluzu, ph, hsg, laparo, usg takie smakie i owakie i bog wie co jeszcze. Dlatego zamiast sie smucic i dolowac trzeba smutek zamienic w energie i dzialac, dzialac :) pamietaj, ze bedziemy Cie tu wszystkie wspierac! a mozliwe, ze bedziemy sobie przechodzic wszystko razem :) ja juz jestem po hormonach i hsg, teraz przerwa na M. a potem w razie czego jeszcze inne badania aczkolwiek pewnie predzej sprobujemy IUI. bedzie dobrze tylko działaj kochana! :)
ja do niedawna podchodzilam na luzaku ale poczytalam o mierzeniu temp, sluzach, szyjkach i innych i postanowilam, ze zrobie wszystko co tylko moge, zeby nie miec do siebie za 40 lat pretensji, ze nie mam dzieci a moglam cos przeciez zrobic zamiast siedziec i sie dolowac, wiec wstaje mierze, macam, lykam castagnusy i inne kwasy foliowe z zelazem, kupkam na czarno-zielono po tym ale co tam! fasolka warta wszystkiego!

urocze jest to Wasze mierzenie temp w ciagu dnia :D buzia mi sie smieje za kazdym razem jak widze. :))))

a powiedzcie mi jak jest z wiesiołkiem, bo ku zdumieniu odkrylam, ze mam olej w zapasach! brac go caly cykl czy na poczatku czy w czasie fazy lut?

ja objawy poki mam zadne - pokluwa mnie podbrzusze, czasem jajnik, nastała suchość, cycki bolą ale tylko przy niektórych ruchach za to energii mam mostwo i budze sie godzine przed budzikiem i jak nie ja nie spie do 11 tylko o 9 juz oczy w 5zl :) ale moze to zmiana pracowa - jak pracowalam do konca grudnia to mega stres, mega zmeczenie a teraz pelen relaks i lepiej sie wysypiam. na nic sie nie nastawiam, za to gardlo mi sie kurczy jak pomysle, ze juz jutro lub we wtorek beda wyniki M. JOS - pomozesz mi franskojezyczne wyniki rozszyfrowac?

pysiu - nie badz taka! testuj! :)

jos, edyta - dzieki!
lece spac kochane.

libby - a to krwawienie w ciazy w terminach przypadajacych na @ to mialas takie razej skape czy obfite jak @? czy moze w ogole masz skape @? to teraz juz nawet okres mnie nie wyleczy z objawow coążowych ;-)

buziam mocno!

Cosik spac nie moge. Stawy biodrowe mnie bola. POK to byly normalne krwawienia. Tego nie mozna zaliczyc do objawow i dobrze o tym wiesz. :-) poodpisuje na pw i sprobuje zasnac.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry