reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe TEGO NIKT SIE NA PEWNO NIE SPODZIEWAML !!! :)
dooobryyy! !!!! hahahhaa
maz mnie wybudzil wychodzac do pracy o, 6h30 grrr
teraz sobie poczekam na mlodego... i jak wstanie to ja bede chciala isc lulac ;)
waham sie jeszcze tylko czy rob ic kawe czy wracac do lozka...

reklama
Dzień doberek ;):-)
jej wogóle sie nie wyspałam wszytko mnie boli ;( i budziłam sie co 2h ;(
massakra;);-)
a co po nie ktore to nepweno teraz sie na drugi bok przekladają przytulając sie do męza;):tak:
zadzroszcze bo tez bym jescze pospała;):-):-)
a tym czasem musze śmigać na praktyke ;(:-(
bede coś po 17stej :-)
to lece ! ;*
BAJ :-)
CMOK!:-)

U mnie wczoraj niestety przysżła. Jakoś mnie to nie zdziwiło. Czyli przed nami 9 cykl. Chyba musimy na jaki czas odpuścić bo zwariujemy.................Pozdrawiam Was i życze zby chociaż Wam sie udało.

Dzień dobry Kobietki )))

Ja już po drugim teście, tym razem po pink test ;))) druga kreska jest !!! :-D
Nie mogę Wam pokazać, bo moja komórka to antyk, a mój Pan już w pracy.
Nie będę Wam pisać jaką miałam dzisiaj temperaturę, bo to już się staje nudne :-D:-D:-D

Szukam teraz informacji o badaniach na betę hcg, kiedy i w ogóle..... wszystko, wszystko, bo do lekarza przecież z testem nie pójdę, a możliwe, ze jeszcze nic nie zobaczy ) czy któraś się orientuje ?

gusia - oj.... przykro mi bardzo (((((((

made :-) :-) :-) :-) :-) :-) dla mnie tempka nigdy nie jest nudna!!! Dawaj!!

Cześć dziewczyny - u mnie 26dc

gusia za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ...... :) Będzie dobrze :) :) :)

Ostatnia edycja:
Hej kochana gratuluje!! Lec na bete. Ja sie dowiedzialam w czwartek i tego dnia polecialam na bete., To byl 28 dc i wyszla 123,dzis ide na druga zeby zobaczyc czy przyrasta, bo wiadomo ze na lekarza za wczesnie.
No i wogole, gratulacje!!!!!

made beta w przychodni za jakieś 30zł - wynik tego samego dnia (u mnie) :)))) Robiłam w sierpniu..... :)

edit-
Na czczo nie trzeba :)

child teraz zauważyłam :)))))))) I ode mnie gratulacje !!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kocurku - ale fajnie, ze jesteś !!!!!!! :-D no to kiedy testujesz? bo już mnie palce bolą :-p a temperatura: 37,3 :-D:-D

Dzieciaku - myślę, ze się nie obrazisz ;-) Tobie także gratuluję, i mam pytanie, czy to badanie robi się na czczo ?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry