reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paulina - dziękuję bardzo !!! Tobie również spokojnej ciąży i żeby brzuszek nie bolał :)))
A wiesz może kto w nim mieszka ?

No to też Ci maluch urósł :-D że ho ho..... ja wiem tylko jedno, wszystko zależy w dużej mierze od umiejętności położnej ))) mój poród trwał niecałe dwie godziny, a z córką męczyłam się 18 godzin a ważyła 3 560 kg i 56 długa.

Ostatnia edycja:
HELLO na produkcji :):):):)))))
praca widze pali sie w rękach :))

MADE- gratki raz jeszcze testu-na bete idz ,pewnie i powtórz po 2 dniach..nie trzeba na czczo jak pisal Kocurek :)przyrost musi być o 66% :)

KOCUREK a jak tempka u Ciebie ??????u mnie 36.8 :)

POK- wiesiolka bierze sie od 1 dni @ do polowy cyklu-on ma dzialać na śluz a śluz potrzebujemy w pierwszej fazie cyklu :)

AELREDA,GUSIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nastepne starania!!!

witam wszystkie serdecznie ..

Zuza miala w 38 tyg.urodzona 3720 i 53 cm
Domi w 40 tyg urodzony 4100 i 57 cm

dziś w nocy na wątku potrojnych mam gdzie sie udzielam mamuśka urodzila sunka 4485g.

o Boże wielkoludy się rodzą ostatnio- koleżanka mówiła mi o znajomej- syn 4500 i 60 cm

a propo płci mojego brzuszka- pierw obstawiałam dziewczynkę- objawy inne niz z Danielkiem- na usg genetycznym spojrzałam i mówię chłopiec(choć siusiaka nie widziałam)- łudzę sie że za tydzień na usg się dowiem kto mi w brzuszku mieszka i ostatnio trochę łaskocze mamusie

Ostatnia edycja:
mamita - kochana :* witaj !!! Temka śliczna, oby tak dalej , kciuki za tendencje wzrostową ;))))))))))))) a jak się czuje synek ?

No i oczywiście gratulacje dla potrójnej mamusi :-)

Ostatnia edycja:
mamuś Witaj :-) Kawki???? :-) U mnie 13 dzień 36.8 rano o 6.15 :-D

agateczko ja też nie chcę znać płci dzidziusia ...... z pierwszym nic nie wiedziałam i tak wolę..... :) :) :) :)
Chę tylko wiedzieć, że wszystko jest dobrze...... i nic więcej :)))))

Ostatnia edycja:
Made ja staram sie zawsze w około owulacji. tak co dwa dni, ale już wcześniej pisałam ze w tym cyklu było rzedko dlatego nie jestem zdziwiona że przylazła. Miałam tylko taka mała nadzieje że a nóż........................ale niestety. Live is brutal

reklama
gusia - tak około owulacji... hmm... a po czym poznajesz, zę to jest owulacja ? bo powiem Ci, że gdyby nie testy, to w życiu nie wpadłabym na to, ze mogę mieć owulację w 19 dc. :))) spróbuj może z testami, to moja druga ciąża dzięki właśnie testom, nic nie stracisz, a przynajmniej będziesz pewna, że była ;-) a na pewno bardziej niż według jakichś tam kalkulatorów czy śluzu, ja im nie ufam.
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry