reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@ dalej nie przyszła to już 3 dni ( 4 dni przed terminem @ jedno dniowe plamienie) ale brzuch boli jakby okres miała zaraz się pojawić temp od czwartku 37 i nie spada

reklama
migus a ta tempka to z której godziny??? i skąd????? i jakim termometrem???? i od jakiego czasu taka ?????? :-)

made no nie robiem bo siem bojem.... i kropka..... :-( Poczekam sobie.....

Elektro to Kooopa!! ...... kupuje dziś rtęciowy - mam dość tego pikacza durnego :dry:

a wiesz made czego sie bojam najbardziej - że mi może pokazać fałszywie negatywny.... i znowu stres będzie i niewiadoma.... eee chramolę takie zabawy

Z Kamilem zatestowałam chyba dopiero w 40dc - ręce mi się trzęsły ale domyślałM SIĘ WYNIKU :)))))))

Ostatnia edycja:
MADE- u nas dzialania byly od 7 d.c. bo tak sie pojawil sluz plodny,potem w 9d.c. a potem w 11 d.c. to byl mega zalewający mnie dzień i do tego II krechy na owulacyjnym...to byl czwartek a z piatku na sobote byla owulka...
od soboty sucho i nie ma dzialań.

reklama
mamita - najważniejsze, ze były przed ))))) a u mnie też raczej sucho, znaczy wkłądki wilgotne, ale śluzu brak ;-) będzie GIT ! Najważniejsze to mieć dobre nastawienie, ja to sobie kiedyś wieczorem leżąc na łóżku, patrzyłam w sufit, i wyobrażałam jak ten dzielny "żołnierz" dociera do linii frontu, a potem go przekracza i......... znika :-D i udało się !!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry