reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- dziekuje za &&&&&& trzymaj kochana ciżaroweczko nasza :))
AGATECZKA- witaj :)
KOCUREK- kawka bardzo chetnie bo dopiero wypilam ,ale kakao...ja podaje serniczek:)
a Ty moja droga szalejesz z tempką -piękna!!!!i dająca nadzieję:)))))

GUSIA- nam jak teraz sie nie uda to tez robimy przerwe-2,3 cykle-bo oszaleje-to juz rok starań,a cykle mialam krotkie wiec ile to cykli to nawet nie wiem-14,15.......

KOCUREK- po ilu testach od pozytywnego pokazal Ci sie I kreska na woulacujnym??????????

PAULINA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za genetyczne za tydzień:))

POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za winiki męż dziś :)))

Ostatnia edycja:
reklama
mamuś serniczek mniam :))) Historia jest taka - w tym cyklu pozytywny owu wyszedł w 11,12 i 13 dc ... 14 już bladzioch ... :)

A co masz jeszcze dodatni???

PAULINA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za genetyczne za tydzień:)
POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA DZISIEJSZE WYNIKI MĘŻA!!:)

KOCUREK- no mi w 10d.c bladzioch w 11d.c II mocne krechy a w 12 i 13 II ale slabsze...niewiem czy dziś robić i sprawdzić czy bedzie jedna czy jak sa bledsze to juz wiadomo ,ze poziom LH spada...

AGATECZKA- &&&&&&&&&&&&&&&& i za Twoją wizyte!

Made- pytalaś o Domisia- Wszystko si-dziekuje-oboje są juz w przedszkolu:)

mój tata mnie dzisiaj tekstem zaskoczył-ogólnie pierwszą ciąże spędziłam prawie cała za granica-wróciłam tylko na poród- mieszkam teraz z moimi rodzicami ( bo dopiero w tym roku będziemy mogli zacząć budowę naszej chatki-puchatka;))i moi rodzice mogą obserwować mnie od początku ciązy- skarże się więc mojemu tacie że brzuch dał mi w nocy popalić i mnie męczy - a on na to,że teraz powinnam uważać na to co jem (nigdy nie był zainteresowany tematem ciąża-dziecko), i ogólnie ma mi za złe że nie podzieliłam się z nim ciepłymi lodami z lidla:-), no ja nie mogólnie też planuje remonty na maj- czerwiec tak żeby zdążyć `zanim się maleństwo urodzi`, chyba rola dziadka mu się podoba:-)

hej :)

listonosza jeszcze nie było, więc nie wiem czy w trawie dzis piszczy czy nie.
tymczasem lece w oknie wypatrywac meza jos, bo podobno dzis po Genewie sie włóczy :)

mama - milego odkurzania :D

made przytulaniki były z 10 na 11 dc (od 11 zaczęły się mocne krechy) no i jeszcze 11 rano aaaale tamte szturmowce po akcji........wylały się ..... !!!! hehe

Kocurek - hahahaaa moje też się wylały, ale u Ciebie szansa teoretycznie jest bardzo duża ;) napisz w końcu kiedy testujesz !!!! :-D nie bądź pysia :-p

pok
- widziałam, że się zajęłaś szyjką :-D a fujjjjj :-D:-D:-D a temu mężowi to zdjęcie zrób !

reklama
pok no zdjęcie mu rób i nam tu wrzuć hhihihi :-D

made hahahaaa nie no ja nie jestem pysia bo się pokornie spowiadam ze wszystkich "objawów" :-)
Ale ja jakies objawy mam co miesiąc i co miesiąc dooopa więc NIE - nie robię!! :dry:
Chyba, że mnie zemdli albo co..... wtedy mooooożeee....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry