reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia wiec gratuluje spokoju i oby cala ciaza przebiegala spokojnie.ja tak naprawde uwierzylam ze bede mama jak poszlam na wizyte kolo12tyg i uslyszalam serduszko, to jest najpiekniejszy dzwiek na swiecie.... poplakalam sie wtedy
pysia i przez ciebie tez pojde sprzatac.... ale tak naprawde to by wypadalo... za jakies 2 h M wroci z pracy

ASIONEK kciuki. oby sie udalo
Zaraz chyba musze sie zwlec z lozka, bo jestem taka przytlumiona i senna bez ochoty na cokolwiek a jak rusze do roboty to sie obudze hehe
wciaz nie wierze :)

dzieki :)
no wlasnie moj S jak juz pisalam wiedzial wtedy , ze jestem w ciazy jak zobaczyl moj brzuch :-D spojrzal na mnie i mowi , ze ty to napewno w ciazy jestes ... ma facet oko ;-)
domyslam sie , ze ci ciezko uwierzyc :) mysle , ze w pozniejszej ciazy to juz innaczej jest , jak brzusio widac , objawy daja w kosc i male sie rusza :)

asionek - no to ilu dniowe masz te cykjle i ktory dzis dc? moze juz by tescior wyszedl?

cykle mam 30 , 31 dniowe ... takze jeszcze czas mam :) poczekam spokojnie do nastepnego tyg. , jakos dam rade , no chyba , ze sie skusze na tescik , ale to nie wczesniej jak w polowie nastepnego tyg. ;)

trzeba sie zabarc za jakies porzadki , a tak mi sie nie chce :(

Zizi u mnie podobnie,tylko ja ostatni cykl mialam 30 dniowy a przedostatni 34 dniowy a sluz plodny pojawil mi sie w 19 dniu cyklu a owulacje mialam 21 dc wiec musze jeszcze poczekac na wykonanie testu,bo dzisiaj jest dopiero 30dc,jak narazie bola mnie jajniki i mam nadzieje ze na fasolke a nie na @ :tak:

aSIOnek no pewnie później uwierzę jak zobaczę dziecko na usg pierwszy raz :)
Wiolka dziękuję kochana :* ja też na pewno będę płakać ze szczęścia nieraz u gina :)
Zizi ja miałam cykle 27-30 i jak zaczęłam testować owu to już od 8d.c. ze względu na te kilkudniowe rożnice w cyklach. I się udało

z testami ciazowymi to tak naprawde niewazne, ktory dc - wazne, ktory to dpo - i gdzies od 12 dpo mozna testowac ale dopiero od 15/16 dpo testy sa najpewniejsze.

pok ja pisałam o owulacyjnych :-p:-p:-p chyba, że do edyty pisałaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry