reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Babeczki dla wszystkich testujących w tym tygodniu i starających się równiez, posylam fluidki i kibicuje Wam z całego serca :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oj widze ze tu sie dluzsze pogaduchy zapowiadaja :) hm te linki z wozeczkami chetnie wiekszosc z nas zobaczy :)
tymczasem uciekam spac, nadrobie wasze pogawedki jutro, kolorowych snow

Witam! EDYTA tak jak pisalam, jestem. Co do mojego bolu to sie silnie trzyma. Czytalam dzisiaj gdzies, ze taki bol owulacyjny moze trwac od kilku minut do nawet 2 dni. Mam nadzieje, ze podczas snu minie...

ASIONEk hej ;) no mam nadziieje ze czas szybko zleci;):*
``

zleci , zleci niedlugo wiosna bedzie tez innaczej ;)
a wizek bardzo fajny i cena przystepna :) u mnie ceny niektorych wozkow porazka :/

oj widze ze tu sie dluzsze pogaduchy zapowiadaja :) hm te linki z wozeczkami chetnie wiekszosc z nas zobaczy :)
tymczasem uciekam spac, nadrobie wasze pogawedki jutro, kolorowych snow

slodkich snow !!

Mloda link zrobil strajk bo nie mozna w niego wejsc :-D:-D:-D:-D:-D

Lazurowe fajnie ze jestes,tu na watku jest wiecej dziewczyn i zawsze sie cos dzieje.

Ja nigdy tak silnego bolu owu nie mialam,ale sadze ze nie jest to mile uczucie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry