reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A dziekuje :) Pewnie tez zauwazylas, ze moj mezus ma ciemniejsza karnacje od mojej. Prawda jest taka, ze nie jest Polakiem. Bardzo bym chciala, zeby nasza dzidzia miala taka karnacje. Swietnie to wyglada. I do tego jakby to byla dziewczynka to jeszcze z burza lokow. O rany... Marzy mi sie taka istotka :tak:

Uciekam do lozka. Moze przegonie ten bol. Slodkich snow zycze.

Ostatnia edycja:
reklama
A dziekuje :) Pewnie tez zauwazylas, ze moj mezus ma ciemniejsza karnacje od mojej. Prawda jest taka, ze nie jest Polakiem.

Tak myslalam ale nie bylam pewna bo zdjecie jest za male ;-)
A dzieciaczki pewnie odziedzicza karnacje po tatusiu:tak:
Dlugo jestescie po slubie?

Ja zaraz zmykam spac,wiec sie zegnam i do jutra tzn do (dzisiaj)...

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!!!
nie pamiętam jakie testy robiłam...jeden chyba Quix.. a drugi nie wiem, wczoraj trzeci...i tez jedna kreska
pierwszy pokazał II kreski.
@ dalej nie ma.
co to jest beta?

Witam was porannie.

Kocurek - i co testowałąś

Spalinka - to chyba badanie z krwi które mozę wykryć wczesną ciąże , ale dziewczyny chyba są bardziej zorientowane

Dziewczyny wczoraj zaczłąm robić testy owu, narazie druga kreska słaba... wiec czekam ale na wszelki wypadek już zaczeliśmy intensywne starania.Mama pytanie jak na testach wyszła wam kreska słąba to mniej więcej po ilu dniach pokazała wam się mocna. Mam nadzieje że zrozumienie o co mi chodzi.
Pozdrawiam

witam sie porannie
doczytalam wczorajsza produkcje i jestem na biezaco ale jest tyle nowych dziewczyn ze jak cos mi sie bedzie mylic to wybaczcie.
spalinka gumisia dobrze mowi beta to badanie krwi ktore moze pokazac juz bardzo wczesna ciaze. ale dokladnie nie wiem co i jak bo nigdy nie mialam robionej.
kocurku jak tam tescik? mam nadzieje ze @ nie przylazla
mamita co z kompem? dlugo cie nie ma
gumisia co do testow to niestety nie pomoge bo jestem w tej kwestji kompletnie zielona

Ostatnia edycja:
witam drogie starczki
Spalinka- ubieraj się i biegiem do laboratorium-pobiorą ci krew i po południu powinnaś juz wiedzieć czy fasolka juz jest czy nie- panie w laboratorium na pewno będą wiedziały o jakie badanie ci chodzi:-). z tego co kojarze to wynik powinien byc większy niż 1, życze powodzenia i trzymam kciuki

SPALINKA - BEta to jest badanie krwi ;) i kosztuje jakos chyba 30 zł no tez zależy gdzie w jakim laboratorium ;);-):tak:

wpadłam zajrzeć na chwilke bo zaraz ide na badania ;);-)
ale po badaniach wpadne wpadne ;) całe szczęscie ze daleko na te badania nie mam ufff;):-)
mykam ;*
BAJ ;):-)

Ostatnia edycja:
paulinapro - juz doczytałam. pobiegnę, tylko najpierw musze ustalić czy na mej prowincji robią.
w dodatku nie wiem cy jest sens, bo mam jakies plamienia...

nie robią...

fak.

mam dość.
po co me oczy ujrzały II kreski?

po co?

Ostatnia edycja:
reklama
hmm jeśli masz plamienia (tylko plamienia) to wg mnie warto bo może będziesz potrzebować czegoś aby je powstrzymać i nie stracić ewentualnej fasolki

Kocurku gdzie jesteś i gdzie twój test?
Pysiu jeszcze raz gratki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry