reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam poniedzialkowo wszystkie kobietki :) widze, ze tu kacik nocnego dyskutanta sie rozwinął wczoraj :)

witam wszystkie nowe kolezanki :) mam nadzieje, ze sie szybko zadomowicie :)

spalinka -
na pewno robia beta HCG. To jest jedno z najprostszych i najbardziej standardowych badań. Co do wyniku badania czy ma pokazywac wiecej niz 1, czy wiecej niz 4 to zalezy od wartosci w jakiej wynik podają.Ale z reguły na wyniku jest też podana norma i wowczas wiecej niz norma = ciąża.

kocurku - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& DAJ ZNAĆ!!!!!

ktoś pytał o testy owu. Kazdy ma inaczej. Grunt to zaczac robic testy wtedy kiedy nakazuje ulotka (w zaleznosci od dlugosci cyklu jest to zawsze inny dzien). Przy roznych testach moze to byc inny dzien cyklu, bo testy maja różną czułość. Moze sie pokazać gruba krecha testowa na nastepny dzien a moze po tygodniu. Trzeba cierpliwie czekac i robic az beda. Owulacja moze sie czasem przesunac, wiec robic do skutku tesciory! Wazne, zeby testow owu nie robic rano, wtedy jest najmniejszy poziom LH. Robic zawsze o tej samej porze dnia.

GANGU OLSENA! PRZYBYWAJ!

reklama
Pozdrowienia od mamy :) :) :) :) :)

jos i edyta - mama prosi, żebyście zaczekały na nią z testowaniem :-)
U mamy tempka piękna 36.9 i ból podbrzusza, zaciskamy kciuki, żeby od jutra zaczęły dawać się we znaki (.)(.) :-) :-) :-)
Mama będzie z nami może jakoś za tydzień...

Kocurek pięknie dziękuje za wszystkie zaciśnięte kciuki i dobre słowa :)))))))

@ brak
33 dc

pok wiesz... mogłabym już dziś testować.... ale Grzesiek daleko w Warszawie od rana i przez parę kolejnych dni go nie będzie a ja bardzo chcę, żeby pierwszy dowiedział się o ewentualnych kreseczkach - NIE PRZEZ SMS :-( Rozumiesz kochana....?

rozumiem i nie rozumiem. podziwiam Twoja cierpliwosc :)

Ja sie M. ostatnio pytałam czy jakby kiedys byly II to mam czekac az bedzie w domu, zeby mu powiedziec czy dzwonic od razu i odpowiedz byla - od razu :)

spalinka - a robilas dzis test? zrob.

pok mama pyta co z Twoim testowaniem... było? Nie doczytałam jakoś..

gusia :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) jutro powinnas miec wyrażne krechy &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
oj kocur :) ja już czwarty dzien z małpą mam dzis :) testowałam jak juz szyjka była mękka, wiec byla to tylko formalnosc dla spokoju ducha. Jedna krecha :) Teraz sie nastawiam na testowanie owulacyjne ale to dopiero za tydzien. Temp byla 37 2 dni przed @ a potem spadla na leb na szyje i voila :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry