reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc dziewczyny...
Kocurku &&&&&&&&&&& oby sie udalo ;-)
i za reszte też &&&&&&&& (nie chce nikogo pominac dlatego ogolnie &&&)

Ja czekam na @ i zaczynam cykl z CLO... może jutro się pojawi... a może nie... ;-)

reklama
tigunia - no to kciukasy za nowy cykl :)

spalinka - to moze to wcale nie były dwie kreski? tylko jakos sie tam tak rozlało nierówno na różowo.

kocurku - nic nie szkodzi :) ja tez sie czasem gubie. To kiedy testujesz?

pok odkurzyłam kalendarz i okazało się, że miewałam też 36dniowe cykle ... także ostatecznie czekam aż minie ten 36 dzień - NAJpóźniej zatestuję w piątek :).... Chyba żeby G. miał zahaczyć wcześniej o Wrocek .....

pok - wiesz gdybym była sama przy testowaniu to... byłby to wstep do psychozy i dziś zapisałabym się na terapię
na.pew.no.

testowałam z mążkiem.
zrobiłam zdjęcie nawet, bo myślałam, ze wyjdzie inaczej i że mamy zaburzone reakcje...

cóż.

jeśli okaże się, że to pomyłka..... to jestem w szczęśliwym gronie 0,00000000001% kobiet którym test pomyłkowo pokazał ciążę....

spalinka :) mi tez kiedys pokazal II (druga super slaba) a jak zrobilam bete to sie okazało, że nic tam nie było. a może wrzuć zdjęcie testu, to grupowo ocenimy. tulam Cie mocno!

wiola no ja tez jeszcze w pizamie i z zamknietymi oczami forum otwieralam i czekalam na wiesci od kocura a tu taki figiel! ;-)

kocur - no to czekamy do piątku! oby wredota nie przylazła.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry