reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos- między pisaniem sprawozdania trzymam kciuki aby ta pleśń się sprawdziła- chociaż rzeczywiście dziwne że pleśń:-)

Rrrurka- zachęcam jednak do testu-mi juz w terminie @ wyszedł pozytywny-pierw troche bladzioch ale po 3 dniach był juz pewniak- a teraz ktos mnie po brzuszku gila-tzn. zgadza się z mamusią- spróbuj testa

Ostatnia edycja:
reklama
paulina.pro boje się ze przekłamany wynik wyjdzie ze względu na moja niedoczynność tarczycy:(

mojej kolezance w dniu @ wyszedł negatywny, tydzień później też, dopiero usg po 2 tyg. spóźnieniu @ pokazało ciążę...

pysia888 gratulacje :):):):)

rurka, tigunia, spalinka, paulina dzięki wielkie ;)
jos może faktycznie coś jest na rzeczy &&&&&&&&
Kocurku Ty wredoto jedna ;p myślalam, że wpadnę po wiadomość z Twoimi krechami, a tu jeszcze czekasz :P no nic czekam z Tobą na te II krechy &&&&&&&&&
Mama Ty bidulo - bez kompa to jak bez ręki :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc dziewczynki

Widze ze Kocurek przekazal nam wiadomosc od mamy,ok ja moge poczekac z testowankiem na mame a Ty Jos?
A kiedy mama bedzie na bb?nadal ma problemy z kompem?

Pysia no to GRATKI :tak:

Spalinka dawaj zdjecie tesciora :-)

Kocurku a Ty nadal trzymasz nas w niepewnosci :-p Ja mam dzis 32dc i tez brak @ jajniki mnie troche bola i czasami brzusio ale wczoraj bol byl chyba wiekszy...ale Ty moglabys dzisiaj zatestowac a powiedziec mezusiowi mozesz jak przyjedzie,mialabys czas na kupienie malych bucikow i ladnego pudeleczka :-p aby w taki sposob oznajmic mu cudowna nowine :tak:

Jos ale jaja Ty czujesz plesn a mi niektore zapachy przeszkadzaja :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry