reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
spalinka. a masz komorke z internetem? moglabys mejlem sobie przeslac i wrzucic. A moze ktoras z dziewczyn z polska komorka w posiadaniu podala by Ci swoj numer, wyslalabys mmsem i by bylo! pod warunkiem, ze adresatka ma mozliwosc wrzucenia zdjecia z komorki.

reklama
pok no ja tak samo:-)
a tak w ogole to gdzie reszta staraczek....? nasze nowe zafasolkowane pewnie jeszcze spia ....oj jak ja bym sobie pospala tylko ze Iwa niebardzo.
wczoraj moj M sie ze mna klucil ze juz w ciazy jestem.... a ja mu na to ze napewno nie by mam nieplodne a on na to ze jego wojownicy sa tak silni ze nawet w nieplodne zapladniaja.... kochany wariat:-)
no ja niestety nie moge siebie zaproponowac bo nawet mms nie umiem wysylac:-)
kocurku do piatku jeszcze wytrzymam a pozniej nie recze za siebie:-)bedzie si napewno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wiola - no ambitny ten Twoj mąż :) zapłodnienie w niepłodne to prawie jak niepokalane poczęcie :-)
tez sie zastanawiam gdzie wszystkie są. Mama to dopiero za tydzien ale reszta moglaby sie pokazać! niech palemka w końcu wróci do nas! :(

cześć laseczki :)

powinnam zrobić dziś test, ale jakoś się obawiam, że zobaczę tam to czego widzieć nie chce :-(

@ nie ma, piersi mnie bolą dalej. Poczekam chyba jeszcze kilka dni o ile @ mnie nie dopadnie!

hej dziewczyny
nadrobilam ale nie zdarze sie rozipsywac.... zaraz lecimy na zakupy spozywczo-chemiczne
przywoza to w gora 3 godizny i nie chce zeby mi malego wubudizli wiec max. o 10 musze byc w sklepie i je zrobic szybciutko

kocurek : powiedz mamie niech sie streszcza z netem a nie w kluczowym momencie jakies awarie, reparacje :)
a w ogole to ( juz sie rozpisalam...)
wpadlam wam powiedziec ze ...
MYSLE ZE JESTEM W CIAZY !!!!
powaznie
wczoraj po raz drugiw zyciu poczulam w domu plesn
pierwszy raz tak mialam jeden dzien przed testem jak bylam w ciazy z synkiem
maz zrobil wczoraj oczy i mega usmiech- skumal co moze byc na rzeczy
doslownie wszedzie chodzilam po kuchni i czulam plesn
przetrzepalam szafki i nie bylo nic
3 lata temu natpomiast plens czulam wszedzie : w ppokojach i ... na wlasnych dloniach!
kurka, i czelu plens a nie kwiat, czekolada???? moja mama czula czekolade z bratem ;)
czyzby miala znow byc sorry za termin ale inaczej tego nazwac nie mozna " zazygana ciaza" :)
oczywiscie czekam do testowanka... ale przez ta plesn jestem praktycznie pewna
jakos to wewnatrz po rpostu czuje... nie wiem jak wam to wyjasnic
szalona jetsem wiem! :)
do pozniej!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry