reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hmm to w weekend będzie gorąco na forum- a ja akurat jadę do poznania-będę musiała męczyć komórkę męża aby mieć do was dostęp na bieżąco:-)

reklama
Mnie w niedzielę też raczej w domu nie będzie ale z komy mogę zajrzeć, jakby co :-)

Co sie dzisiaj ze mna dzieje... szok.. stuklam dwie szklanki, wszystko leci mi z rak i jestem mega rozkojarzona w ogole faktow nie kleje... za co z gory przepraszam ;-)

chyba dobrze zrobi mi spacer do sklepu...ehh...

Pok zdrowka Kochana. O ile dobrze pamietam Ty tez weekendowa?

oj rozkojarzona dzisiaj jestem strasznie...przeciez pisalas, ze tez weekendowa. sorki nie wiem, co sie dzisiaj ze mna dzieje...moze pogoda...? ;-)

tigunia ja nie testuje w weekend. dopiero co @ dostalam - widac na suwaczku :)

Tigunia oj faktycznie jesteś rozkojarzona - eee lepiej nie wychodź z domu, bo zimno
Dobrze Ci radzę :-)

Pysia no wlasnie wiem, ze zimno...troche mnie wymrozi i moze i mi przejdzie...
az sama siebie sie boje :-D mam nadzieje, ze nic mnie nie przejedzie... do auta nawet nie podchodze, wole sie przejsc (tak chyba bedzie bezpieczniej):-D

Tigunia brrr ja to jestem straszny zmarzluch i najchętniej to bym w ogóle w taką pogodę nie ruszała tyłka z domu :-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry Kobietki )))))

U mnie kolejny dzień walki ze śpikami !!!
Co do bardziej przyjemnych zjawisk.... chwilowo - BRAK :-D
Dzisiaj idę do lekarza i siedzę aż do totalnego rozwalenia )))))) no i to by było tyle nowości )))) Dziękuję za uwagę :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry