reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ja tez jestem zmarzlak, ale jak mus to mus... moj M wraca z delegacji i musze mu jakas dobra kolacyjke zrobic :-D a bezpieczniej dla mnie (i dla innych) jak do auta dzisiaj nie wsiade :-D dobrze, ze blisko mam sklepik osiedlowy...hihi

ok zmykam na dluzsza chwilke...

reklama
Made ale jestem ciekawa już z wizyty Twojej dzisiejszej :] funkcjonowac nie będę o Ciebie kobito :-D
Tigunia a to leć leć kochana... Trzeba zrobić kolacyję mężulkowi :-):-):-) Ja tez jak nie muszę to i nawet kilka dni nie ruszam się z domu :-D:-D

Cześć dziewczyny - nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie bo zniknęłam chyba na tydzień tak mnie grypa czy inne paskudztwo rozłożyło,że nawet kompa nie odpalałam. Ale jestem, podczytuję, staram się nadrobić i podsyłam fluidki dla wszystkich w potrzebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miłego dzionka!!:-)

witam sie dawnomnietu nie bylo poniewaz kozystam z pieknych slonecznych dni :-):-):-)co sie dzieje nowego?nie ma szans was nadrobic kochane:tak::tak::tak:

pysia - Ty jak Ty, SE pomyśl jak mój lekarz musi na mnie czekać :-D ja go zawsze jakimś tekstem internetowym powalę ))))
W ciąży z synkiem, to mi już zabronił na internet wchodzić, bo wypytywałam o takie jednostki chorobowe, ze się tylko za głowę łapał :-D:-D:-D

haniam - ja Cię pamiętam doskonale... pamiętam jak nam oznajmiłaś tą wspaniałą nowinę )))) Dobrze, że już dziadostwo Cię opuściło, a kysz, a kysz !!!! Zdrówka Ci życzę !

palissa - witaj !!!

Od wczoraj mnie coś żołądek pobolewa.... jakbym się zatruła czymś, i non stop mi się odbija, nawet herbatą :zawstydzona/y: pysia - a Ty jak tam ?

Ostatnia edycja:
made o kurde to serdeczne wyrazy współczucia dla Twojego gina :-D:-D:-D
ile płacisz za wizytę?
U mnie wsio ok póki co... ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia - ja sobie zerknęłam w kalendarz na 2009, i na pierwszej wizycie byłam równo w szóstym tygodniu ciąży, licząc od @.... i nawet mam zdjęcie ! Pęcherzyk był i mała kropeczka :-D także tym razem też powinno być już widać.... no zobaczymy.......

reklama
made a teraz który masz tydzień? ;p
Ja to już myślę, że coś wiecej zobaczę w 8,9 tygodniu - fasolkę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry