reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle czuję się fatalnie, dobrze, że już na zwolnieniu jestem - pomijając fakt, że tydzień chorowałam to cały czas nudności, wymioty i drażniące zapachy nawet takie, które są tylko w mojej głowie i nawet jak pokój mam przewietrzony - podobno to dobrze świadczy o ciąży jak się wymiotuje i ma się mdłości więc nie narzekam - jak to mówi mój mąż - SAMA CHCIAŁAŚ! ;)))
gumisia staraliśmy się teoretycznie od lipca ale dużo wyjeżdżaliśmy i niezbyt pilnowaliśmy kiedy wypadają dni płodne więc tak na serio to od końca sierpnia, a mężowi schowałam testy w szufladzie i spytałam wieczorem czy by ze mną nie poszedł na fajny spektakl, jak spytał jaki to mu powiedziałam, że ma bilety w szufladzie :) poszedł sprawdzić i się wzruszył :) no, to tyle ;)

hej
u nas dzis zamotana organizacja
byslismy zwiedzac dom ale byl przy ruchliwej ulicy wiec odpada
synek zasypia ale ja mam troche papierkowej roboty wiec zmykam...
do pozniej!

rurka : mysle ze jestes w ciazy, cialo sie przygotowuje. moze dlatego bylas obolala, rozpulchniona :) ja tak mialam w pierwszej ciazy!

haniam - pomysł z biletami - fantastyczny !!!!!! A od kiedy Ci się zaczęły te wymioty, mdłości i cały ten wachlarz dolegliwości ?

pysia - haniam ma racje, te wszystkie przykre objawy są skutkiem dobrego funkcjonowania hormonów, co nie oznacza, ze ich brak jest powodem do niepokoju ))))))

Ostatnia edycja:
Hej!!
Jestem u Was codziennie, ale tylko podczytuję....:zawstydzona/y:
Zapominam robić testy owu, normalnie sklerozę mam. Wczoraj o 20stej mi się przypomniało, że miałam o 17stej zrobić:wściekła/y:
Wyszła druga kreska, ale jasna.
Pozdrowienia Wszystkim:-)

Moja przyjaciółka jest teraz w ciąży i od początku nic jej nie dolegało, czuje się bardzo dobrze a dzidzia rośnie:tak:

Ostatnia edycja:
zizi no wlaśnie... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kochana systematyczności życzę z tym testowaniem owu hi hi hi... a skoro już druga krecha bledsza wyszła to na dniach powinna być już ciemna... :)) tego życzę... najpierw II krech na owu, a potem na ciążowym :*
&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pysia i haniamm spokoj ! :) obie macie racje, ja też mam w rodzinie pełno kobitek które bez żadnych dolegliwości znosiły ciaze, ale słyszalam tez opinie od 3 lekarzy ze faktycznie takie objawy sa bardzo dobrym znakiem w ciazy, wiec nie oznacza to ze ich brak jakos zle zwiastuje ale warto zeby kobiety sie nie martwily jak je boli i tak meczy bo to prawidlowe i wskazane wiec 1:1 :)

pysia nerwusie !!!! :-D Nikt Ci kochana niczego nie wmawia, ja w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, poza brakiem @, a w drugiej wszystkie jakie tylko możliwe )))) Córka i synek urodzili się po terminie, zdrowi i piękni .....
Nie ma reguły - każda ciąża przebiega inaczej, czy są mdłości czy ich nie ma, o niczym nie świadczy, ja Ci tylko napisałam, ze te objawy nie świadczą o żadnej anomalii,a wręcz przeciwnie ;-) i koniec tematu, bo ja OBJAWÓW NIE MAM ! :-D

reklama
Zizi nie ma za co :* trzymam mocno kciukasy &&&&&& my się przytulaliśmy do dnia pozytywnego testu owu, potem już nie i jak widać :)) tego i Tobie życzę :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry