reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - w 8/9 to już fasolka i serduszko )))))))) Dzisiaj mam równe 6 tygodni od @..... Już dzwoniłam do mojego ulubionego lekarza i powiedziałam, ze przyjeżdżam o 17 i na dobranockę muszę być w domu :-D Powiedział: da się zrobić )))))))

reklama
Pysia ja byłam w 7 tygodniu i widziałam hmmm takie zamazane kółeczko :) ale było widać i słychać serduszko ale są na necie takie stronki typu "ciąża tydzień po tygodniu zdjęcia" i tam jest pokazane co w danym tygodniu pokaże Ci USG :) sama mam wizytę za 1,5 tyg jestem ciekawa czy mi mały pomacha już rączką ;)

made aaaa zwariuję do wizyty - powaga :-):-):-) A ja wczoraj dzwonilam i się zapisalam ;p wczoraj albo w poniedziałek - jakoś tak :-D
haniam wiem wiem że są stronki ale kobietki mnie przekonują od wczoraj że już fasolkę zobaczę, to strony chyba zbędne :-) eee jednak oglądałam usg video i foto fajne :]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tymi obrazami USG to też różnie, bo tc liczony od @ a owulacja przypada w różnym terminie, nie koniecznie w środku cyklu.... tak jak to było u mnie ))))

pysia - :-D:-D wszystko Ci dzisiaj opowiem

made no czekam już na sprawozdanie z wizyty :-D:-D:-D:-D:-D
mi wypada, że mam 5ty tydzien od @

Czesc dziewczyny :) juz jestem , dzisiaj mam wolny dzien wiec moge z wami dluzej posiedziec hmm i kto nie musi niech zostanie w domu jest okropnie zimno brrr:)

haniamm i palisa witajcie, ja jestem na forum od kilku dni wiec nie wiele o was wiem ale napewno na dniach cos wiecej z rozmow wylape

pok to my w podobnym czasie bedziemy testowac:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry