reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku wybaczam pomylke:-)
asionek widocznie nasze kompy zarazily sie od siebie:-) a co do piwa ... to ja jakbym cos teraz wypila to pewnie bym z dwa dni umierala, ostatnio pilam na sylwestra 2008/2009.

pok nie wiem dokładnie już gdzie ja to czytałam ale to kolejna opinia specjalisty -
"Szanowna Pani
Nie jest to wada genetyczna. Amorficzna czyli zaburzenia kształtu główki. Natomiast norma to ok 20% plemników o prawidłowej budowie
Jacek Szamatowicz"

Ostatnia edycja:
hehe wiola to sie zgrałyśmy u mnie wczoraj kapuśniaczek, dzis pomidorowa taka pyszniutka
dziewczyny doba jak tu taki handel otwarty panuje to zamienie codzienne zmywanie na gotowanie :)
uwielbiam gotowac!!!:)

asionek masz fantastycznie ciążowe objawy !!!! :-D nie martw się .... fasolka dopiero się implantuje ale za parę dni finito z procentami !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

oj mam objawy pelna para :) wiec jak nie jestem w ciazy to chyba tylko psychiatryk sie klania :-D

jestem. nadzienie do naleśników zrobione.kocurku - widziałam. podziękuj mamie.
kochane jesteście. jeśli którąś ominęłam, to...
przepraszam. zapewniam, że niechcący.

trzymaj sie kochana !! z kazdym dniem bedzie lepiej ... i pisz jak masz taka potrzebe wyrzucic cos z siebie , to tez pomaga

kocurku wybaczam pomylke:-)
asionek widocznie nasze kompy zarazily sie od siebie:-) a co do piwa ... to ja jakbym cos teraz wypila to pewnie bym z dwa dni umierala, ostatnio pilam na sylwestra 2008/2009.

hehe no moze jakis strajk razem zrobily :)
ja pije winko do obiadu np. , teraz juz nie jak sie staramy o dziecko , ale ogolnie to ja z tych co maja bardzo mocno glowe , a kac nie wystepuje nigdy ;) stad moje zdziwienie takim samopoczuciem dzisiaj po tym mini piwku :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry