reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiola rozkaz!!!!! zeszłam z 7 do 3 dziennie (na wypadek W) .... :-)

rurka właśnie dlatego ja czekam aż minie przynajmniej tydzień po spodziewanym terminie :)......

reklama
wiola to zazdroszcze:) ja wino uwielbiam im slodsze tym lepiej, wszelkiego rodzaju babskie likery i piwo z soczkiem a no szampan to juz w ogole slinka cieknie, nie pije jednak takich mocniejsych alkoholi wodka nie wchodzi w gre czasami raz na rok na whisky z cola sie dam skusic, ale co z tego chwila radosci a pozniej czlowiek sie czuje ociezaly opuchniety i tyle , przynajmniej ja tak znosze alkohol, wiec staram sie go unikac jedynie do jakis spotkan z przyjaciolmi :)

oj kocurku kocurku.... ty dobrze wiesz ze jest W.... tylko do piatku poczekam a potem bede ci marudzic zebyc nie pila kawy:-p
rurka mi w dzien spodziewanej @ pokazalu juz 2 kreski... coprawda ta druga cienka ale .....Iwa siedzi obok mnie.... :-) sprobuj.
gumisia ja jak pilam to na drugi dzien bylo si.... zawsze zdrowa bylam

jak bym go bardzo chętnie zrobiła, tylko obawiam się ze jeszcze za wcześnie... tak sobie myślę, że najwcześniej w niedziele. Przyjaciółka, która ma 4 miesiecznego synka robiła w dzien @ i wyszły 2 krechy, dopiero 6 dni poźniej były 2 :|

wiesz u kazdej znas wychodzi innaczej :)
mi jak juz pisalam , w poprzedniej ciazy na prawie tyg.przed @ , test wyszedl pozytywnie i to z moczy popoludniowego ... wiec ;-)

Kocurek hehe juz sie nie tlumacze ;-)

Wiola oj tak za czasow mlodosci to tez wodke pilam i tez czysto , bo drinkow nie tolerowalam , a teraz na widok butelki mnie odrzuca :-D

Gumis ja slodkich nie lubie alkoholi :-)

a gdzie nasza Josephine ??

co mam zrobic jak mi sie napisalo post pod postem ??

rurka hmm.... niech policzę .... 1 ... 2 ....3 ....4.... 5..... 6....7..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ... aż nie wierzę......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry