reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe asionek za to my moglybysmy sobie reke podac ja tez raczej z tej paczki co mocna glowe ma i nastepnego dnia nic mi nie dolega, ale tez odpuszczam na okres staran i oby na dlugo dluzszy :)

rurka moze dziewczyny maja racje zrob test co?
asionek ja jestem z tych co prawie wcale nie pija, nie pije bo... nie bo nie:-)

tutaj sporo sie winka pije :) i ja tez polubilam czasami do kolacji wypic , bo do obiadu to juz nie jakos tak w dzien pic szczegolnie , ze tutaj obiad od 12 juz :-D to dla mnie jak sniadanie hehe
wodki nie pije sie tak jak w Pl ( no chyba , ze mlodzi na disco ) , a piwka to malutkie sa :)
najbadziej lubie winko rozowe , albo dobre biale ( alzackie moje ulubione ) , za czerwonym nie przepadam , bo mnie zamula ;) i po jednym kieliszku ide spac hehe

Gumis a dobrze wiedziec , ze nie ja jedna ;-)

Wiola wlasnie mialam sie juz dawno zapytac , czemu kawy nie mozna pic ?? tzn. ne chodzi mi o taka czarna smole , ale delikatna ,z duzo iloscia mleka ?? jejku jak ja dam rade bez kawy :szok:
bo wszystkie ciezarowki co znam pily kawke taka wlasnie jak napisalam , z jedna dziennie i lekarz nic nie mowil , ze nie mozna

asionek z tego co wiem to lekarze pozwalaja na jedna slabizne dziennie z duza iloscia mleczka....
a do kocurka to napisalam bo nie wiem czy on sie na taka slaba przestawila... a ja kawy nie pijam,nawet rozpuszczalnej
a co do alkoholu to piwa nie lubie jak mialam wypic ze znajomymi to zawsze nalalam pol soku pol piwa, za winem tez nie jestem jakies takie mdle jest , jedyne co pijalam za mlodu to wodke ale to juz z kielicha a nie drinki.... a teraz jakos chyba wyroslam z picia i nawet wypicie szampana sprawia mi problem....

Ostatnia edycja:
ja w ciazy jak sie pytalam o kawe to powiedzial ze do dwoch filizanek dziennie ale mial na mysli taka zwykla czarna, wiec jak zapytalam o taka bardziej mleko z kawa to sie usmiechnal :) taka dawka kofeiny to nawet w mocniejszej herbacie jest:)

reklama
jak bym go bardzo chętnie zrobiła, tylko obawiam się ze jeszcze za wcześnie... tak sobie myślę, że najwcześniej w niedziele. Przyjaciółka, która ma 4 miesiecznego synka robiła w dzien @ i wyszły 2 krechy, dopiero 6 dni poźniej były 2 :|

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry