mademoiselle
Fanka BB :)
GOTUJJJJ 
byle dobre było i DUUUŻOOOOO 
O nie, na kurze to ja się nie piszę ))))) wolę na kogucie

O nie, na kurze to ja się nie piszę ))))) wolę na kogucie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo z tego co wiem to pacjent uszedł z życiem hihihhi ....
idę się zaczaić na lodówkę.
tylko w moim mieszkanku zmywarki nie mieć ....asionek ??????????? gryzę paznokcie ..... !!! &&&&&&&&&&&&
Cześć misie
Witam się i żagnam na tydzień wyjeżdżam na urlop.
Będę trzymać mocna kciuki za testujące. Szczególnie za Kocurka i mamę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Starające się niech ostro działają.
Mam nadzieje ze uda mi się do was zajrzeć bo umrę z ciekawości:-):-) buziaki![]()
Kocurku to zapraszam na kawke ;-) dzisiaj 28dc... powinna byc wczoraj @, ale na razie jej brak i oby tak zostalo.!
chociaz chlodno do tego podchodze. kiedys sie nakrecalam i otem byl tylko wielki zaaaal... wiec teraz mysle, ze @ -malpiszon przyjdzie i jak bedzie niespodzianka, to bardzooo milutka ;-)
ps: teraz oprocz mega kataru mam dodatkowo dwie oblesne opryszczki![]()
Co sie dzisiaj ze mna dzieje... szok.. stuklam dwie szklanki, wszystko leci mi z rak i jestem mega rozkojarzona w ogole faktow nie kleje... za co z gory przepraszam ;-)
chyba dobrze zrobi mi spacer do sklepu...ehh...
hejka!
ja dziś wyszłam ze szpitala. w niedzielę poszłam, bo byłam okropnie wystraszona, miałam niewielkie plamienie, zostawili mnie na obserwacji do dziś. Na szczęście z dzidzią OK, no i plamienia więcej nie było. dostałam zwolnienie.
a co tam u Was?
witam wszystkie panie ...
nikt za mna nie tesknil a ja bardzo tesknilam i walczylam z kompem ktory od rana niechcial sie odpalic... le jak widac dalam rade jakos
normalnie muli mnie tak i tak mi niedobrze , ze az w szoku jestem , ze po takim piwku moge sie tak czuc
do tego w glowie sie kreci i wogole nie do zycia jestem .. piersi niedlugo eksploduja z tego bolu :/ myslalam , ze bardziej to juz bolec nie moga , ale jak widac moga hehe
ale stwierdzilam wczoraj , ze przeciez nie bede zachowywac sie jakbym byla w ciazy skoro moge w niej nie byc i sobie to piwko machnelam , a teraz zaluje :-(
nie martw się .... fasolka dopiero się implantuje ale za parę dni finito z procentami !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&