reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja moge i prasowac i odkurzac, troche mniej gotowac ale zmywac naczyn niecierpie.... a teraz jak mam zmywarke to nawet wymowanie z niej czystych naczyn mnie drazni:-p

Ja tez moge gotowac !!!!
Kocurku no wlasnie meskie koszule... szt. ok 10:dry: a to tylko z zeszlego tygodnia....grrrr... dzisiaj przyjedzie nastepna dostawa do prania, prasowania...
moge nawet odkurzac, gotowac...biore wszystko - oddam prasowanie w zamian :-)

made to jak to z tym plackiem węgierskim i Twoim Panem było w końcu HĘ??? :-p Bo z tego co wiem to pacjent uszedł z życiem hihihhi ....
to ja powolutku lecę hihihihihihhhiiiii

Tyle kucharek, a mi w brzuchu burczy .... eeee.... :-D idę się zaczaić na lodówkę.
Do później Kobietki, przyjdę pewnikiem po wizycie, ok.19 ;))

wiola ożesz z edytą Cię pomyliłam parę postów wyżej sorrrki :))))))) wyjmować i układać to ja wprost KOCHAĆ :-D tylko w moim mieszkanku zmywarki nie mieć ....

tigunia teraz zauważyłam, że o objawy pytałaś :) - podwyższona tempka poranna 22 dzień :)))))))))))))))) bolesne i trochę większe piersi i większy apetyt .... :)

Ostatnia edycja:
kurcze cos mi sie stalo z forum i wejsc nie moglam :( ale juz jestem :))

asionek ??????????? gryzę paznokcie ..... !!! &&&&&&&&&&&&

hehe ja tez gryze ;) ale chyba wylamie sie jakos jedyna i zrobie test jutro rano ;))

Cześć misie
Witam się i żagnam na tydzień wyjeżdżam na urlop.
Będę trzymać mocna kciuki za testujące. Szczególnie za Kocurka i mamę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Starające się niech ostro działają.
Mam nadzieje ze uda mi się do was zajrzeć bo umrę z ciekawości:-):-) buziaki:-D

milego wypoczynku !!! :) i duzo slonka

Kocurku to zapraszam na kawke ;-) dzisiaj 28dc... powinna byc wczoraj @, ale na razie jej brak i oby tak zostalo.!
chociaz chlodno do tego podchodze. kiedys sie nakrecalam i otem byl tylko wielki zaaaal... wiec teraz mysle, ze @ -malpiszon przyjdzie i jak bedzie niespodzianka, to bardzooo milutka ;-)

oooo to moze zatestujes ze mna jutro ?? ;)) bedzie tych fasolek w tym miesacy sporo

ps: teraz oprocz mega kataru mam dodatkowo dwie oblesne opryszczki :(

wspolczuje oprych :( blee sama mialam dosc czesto ( tfuuuu odpukac hehe ) i wiem jak to meczy :( ja to nawet z domu nie wylazilam , bo taka jakas oblesna i straszna sie czulam , normanie deprecha na maksa :/
moge Heviran polecic :) chyba tak sie pisze ?? mi pomogl i juz dawnooo nie mialam

Co sie dzisiaj ze mna dzieje... szok.. stuklam dwie szklanki, wszystko leci mi z rak i jestem mega rozkojarzona w ogole faktow nie kleje... za co z gory przepraszam ;-)

chyba dobrze zrobi mi spacer do sklepu...ehh...

hehe skad ja to znam :) mialam to samo ...

hejka!

ja dziś wyszłam ze szpitala. w niedzielę poszłam, bo byłam okropnie wystraszona, miałam niewielkie plamienie, zostawili mnie na obserwacji do dziś. Na szczęście z dzidzią OK, no i plamienia więcej nie było. dostałam zwolnienie.

a co tam u Was?

witaj :) dobrze , ze z fasolka wszystko oki !!!

witam wszystkie panie ...
nikt za mna nie tesknil a ja bardzo tesknilam i walczylam z kompem ktory od rana niechcial sie odpalic... le jak widac dalam rade jakos

ja tesknilam :) no i mialam z kompem podobnie :/

kurcze jaka ja glupia jestem :( wczoraj wypilam piwko , ale takie francuskie czyli pojemnosc 25cl , malenstwo takie :) no i wypilam niecale , a dzisiaj zdycham :szok: normalnie muli mnie tak i tak mi niedobrze , ze az w szoku jestem , ze po takim piwku moge sie tak czuc :zawstydzona/y: do tego w glowie sie kreci i wogole nie do zycia jestem .. piersi niedlugo eksploduja z tego bolu :/ myslalam , ze bardziej to juz bolec nie moga , ale jak widac moga hehe
wysle mojego S po testy ( sama nie ide , bo chyba belta uszcze ) i zrobie rano ... wole wiedziec wczesniej jak cos jest zeby mi glupie pomysly do glowy nie przychodzily :wściekła/y: ale stwierdzilam wczoraj , ze przeciez nie bede zachowywac sie jakbym byla w ciazy skoro moge w niej nie byc i sobie to piwko machnelam , a teraz zaluje :-(

asionek masz fantastycznie ciążowe objawy !!!! :-D nie martw się .... fasolka dopiero się implantuje ale za parę dni finito z procentami !! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
jestem. nadzienie do naleśników zrobione.kocurku - widziałam. podziękuj mamie.
kochane jesteście. jeśli którąś ominęłam, to...
przepraszam. zapewniam, że niechcący.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry