reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oj asionek to ja bede mocno trzymac &&&&&& i bedziemy czekac na dobre wiesci
heheh ja jak testowalam w pierwsze ciazy to tez wczesniej, oczywiscie za wczesnie, wyszlo negatywnie ale ja i tak wiedzialam ze za kilka dni wyjdzie pozytywnie i mialam racje :) wiec jak to czujesz to kwestia formalnosci, poza tym jak polowa dziewczyn tutaj :)

reklama
Asionku to ja trzymam i nie puszczam&&&&

Jestem zmeczona,Natan marudzi przez chorobe,ja bym poszla spac ale nawet jak maly zasnie to musze troszke lazienke ogarnac,bo dzisiaj sprzatam z doskoku czasu brak na wszystko:confused2:

Ja cię kręce...
Nie było mnie trzy tygodnie ,a tu ponad 500stron!!!
Szalejecie na całego.
Ja w dwupaku jeszcze na szczęście choć jest ciężko...a najgorsze ,że doczekać choć 36tyg i cesarka.
Tak w ogóle to później postaram się dodać zdjęcia ze ślubu :-) można powiedzieć ,że impreza za imprezą bo najpierw 29.01 był ślub potem 31.01 moje urodziny 4.02 będą moje imieniny a 14lutego 3cia rocznica zaręczyn no i walentynki ;-)
Jak tu w takim tępie nie urodzić.

No to tyle u mnie ,a co u was? Jakieś streszczenie?

Marcepanek wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, samych szczęśliwych i pełnych radosnych chwil dni :-)

ja się idę powalić, bo padam. zleciałam miasto by wykupić recepte - z przygodami było oczywiscie - tymi nieprzyjemnymi ale się udało uff.

MARCEPANEK WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA, ZADOWOLENIA Z MEZA, SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA, DUZO ZDROWIA SZCZESCIA I USMIECHU
MLODAM co tam sie dzieje?

Asionek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, a Ty za mnie w niedziele trzymaj :)

jasne , ze bede !! :)

Marcepanek witaj :) oj to widze , ze imprezek sie nazbieralo ;-) gartulacje i wszystkiego naj najlepszego na nowej drodze zycia !!! :)

dzieki za kciuki :)

moj S wroil akurat jak bralam prysznic , spojrzal na mnie i stwierdzil , ze napewno jestem w ciazy :-) w poprzdniej to on tez stwierdzil moja ciaze ma chlopak oko hehe
kupil testy mialy byc dwa jeden na jutro i jeden na niedziele lub pozniej , a mam 3 :) i szok przezylam , bo te podwojne sa takie , ze maja ekran Digital i na nim ma wyjsc nawet ktory to tyg. ciazy :szok: od 1 do 2 tc, pozniej 2 do 3 i ostatni 3+ ... nawet nie wiedzialam , ze sa juz takie testy hehe

Asionek a sa sa,tylko jak sie je zrobi to po jakims czasie ten napis znika dlatego wole miec na pamiatke taki normalny abym mogla pozniej podziwiac kreseczki :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry