reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam odpoczywaj a ja wlatuję jutro po katalog :-) ..... bo taki stres w tym miesiącu, że człowiek musi sobie czymś umilić życie :-D

asionek ajajaj już nie mogę przez Ciebie!! &&&&&&&&&&

pyś i tak Cię jakieś objawy dopadną - nie wywiniesz się hehe :-p

mama "tęskni ogromniaście , Jos i Edyta mają się szykować na wspólne weekendowe testowanie , Gwiazdeczka co u Ciebie???? :) "

marcepanek Gratuluję :-) :-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asionek a sa sa,tylko jak sie je zrobi to po jakims czasie ten napis znika dlatego wole miec na pamiatke taki normalny abym mogla pozniej podziwiac kreseczki :-D

no widzisz jaka ja niezorientowana jestem :) a test mam tez zwykly ;-)

Asionek z niecierpliwością czekam na wiadomości od Ciebie jutro rano :D

&&&

kurcze ja tez sie doczekac nie moge !! i fanie miec takie wsparcie na forum dzieki :)

asionek ajajaj już nie mogę przez Ciebie!! &&&&&&&&&&

mama tęskni ogromniaście , Jos i Edyta mają się szykować na wspólne weekendowe testowanie , Gwiazdeczka co u Ciebie???? :)

aaaa ja tez nie wytrrzymam :-D

Kocurku przekaz mamie ze ja cierpliwie czekam do niedzieli a z tego co wiem to Jos bedzie testowac w piatek :-) Pozdrow mame i ja ucaluj no i niech szybko wraca do nas :tak:

asionek ale jutro nam dostarczyz emocji:)
to jest strasznie ze tyle kobieta musi sie wyczekac wymeczyc wlaczyc z soba sama zrobic czy nie zrobic, dzis jutro czy za tydzien, eh :P

gumisia odpowiadam na pytanie - Grzesiek pyta codziennie jak się czuję i zaczyna podejrzewać ale nie wierzy, że mogłoby się udać .... :) Zresztą on ma taką pracę, że widzimy się weekendowo to tym trudniej mu cokolwiek bardziej podejrzeć :)))

hehe nio to testuj juz a nie, i tak niespodzianki nie bedzie jak tez wyczekuje i podejrzewa:) stwierdzam ze najfajniejsza frajda jest jak sie tak niespodziewanie zajdzie, nie meczy to wyczekiwanie na @ i jest cudna niespodzianka a i z reguly wtedy dowiadujemy sie pozniej wiec od razu do gina poslucha serduszka :) a tak same katorgi najpierw owulka pozniej @ pozniej wyczekiwanie na wizyte :) ale szkola cierpliwosci, a ja taka niecierpliwa jestem :P

asionek ale jutro nam dostarczyz emocji:)
to jest strasznie ze tyle kobieta musi sie wyczekac wymeczyc wlaczyc z soba sama zrobic czy nie zrobic, dzis jutro czy za tydzien, eh :P

oj tak tyle stresow , a jak silna wole trzeba cwiczyc :-D ja patrze na te testy i juz bym pobiegla do kibelka sikac na niego heh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry