reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurek znecasz sie nad nami, jak mozesz patrzec jak cierpimy tak w tej niepewnosci :P

rurka hehe obecnie konczy sie @ wiec na dniach zaczynam dzialac i zobaczymy czy za 3 tygodnie bedzie @ czy bede testowac:) i to bedzie pierwszy cykl staran, dwa miesiace temu poronilam pierwsza ciaze ( udalo sie za pierwszym razem ) zobacyzmy jak to bedzie

gumisia rozumiem Twoją stratę :( ale teraz na pewno się szybciutko uda :) my się staraliśmy 3 cykle ale wyniki hormonów się okazały nie fajne, teraz był pierwszy cykl z super wynikami, mam nadzieję, że się udało :)

rurka napewno :) ja tez jestem jakas pelna optymizmu, naprawde bardzo dobrze znioslam ta cala sytuacje, i przepelnia mnie spokoj i radosc na sama mysl o przyszlym miesiacu :) hmm obym sie nie rozczarowala :P

Idź Asionek, idź, nie daj nam żyć w niepewności :D

Asionku przeciez masz trzy tesciory to wybierz jeden i siknij na niego :tak: a my tu poczekamy na Ciebie :-)

prosze mnie nie kusic :-D ja juz ostatkiem sil powstrzymuje sie :zawstydzona/y: ale dotrwam do jutra rana hhehe

kocurek znecasz sie nad nami, jak mozesz patrzec jak cierpimy tak w tej niepewnosci :P

rurka hehe obecnie konczy sie @ wiec na dniach zaczynam dzialac i zobaczymy czy za 3 tygodnie bedzie @ czy bede testowac:) i to bedzie pierwszy cykl staran, dwa miesiace temu poronilam pierwsza ciaze ( udalo sie za pierwszym razem ) zobacyzmy jak to bedzie

kurcze Gumisia mialam dokladnie tak samo :szok: tak wiec jak jestem w ciazy teraz , to ty tez napewno bedziesz !!! :)

ide robic kababo tortille ;)

hehe nniom dziewczyny jeszcze dwa miesiace szans na tegorocznego bobasa:) ja tam mam zamiar sie zmiescic w czasie hehehe :) a jak sie uda to wyobrazcie sobie jakie piekne bedzie lato z brzuszkami objadanie sie nowalijkami i truskawkami heheh a mamusie wiosenne moga o ym zapomniec:P a nas same witaminki czekaja :) no dobra powiedzmy ze upaly z wielkim brzuchem to nie bedzie takie cudne ale damy rade:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry