reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka podziękuj Mamie :*

Gumisia masz racje, nie można się poddawać, i chociaż przepłakałam dzisiaj prawie cały dzień, to ciągle wierze Dziewczyny, że nam się uda :)

Pok, Gumisia, Wiola D A M Y R A D Ę !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sol ja też chce :D

Ostatnia edycja:
reklama
rurka pewnie ze damy rade i jeszcze mamitan z nami zaciazy. wiec jestesmy umowione na listopada nasza 5 musi rodzic:-)
a ja mam teraz takiego nerwa ze zaraz mojemu mezowi krzywde zrobie, on mial ciezki dzien a ja dostalam @ . pozabijamy sie jak nic:-)
kocurku co z toba?

rurka nio widzisz wreszcie jakies pozytywne myslenie :) pewnie ze sie uda, innej opcji nie ma, ale ja sie nie napalam na najblizsze dwa cykle bo nie chce poziej przezywac, na szczescie na dniach bede miala mniej czasu wiec i mniej bede myslec czas szybciej leciec i tak do samych dwoch kresek :)

rurka pewnie ze damy rade i jeszcze mamitan z nami zaciazy. wiec jestesmy umowione na listopada nasza 5 musi rodzic:-)
a ja mam teraz takiego nerwa ze zaraz mojemu mezowi krzywde zrobie, on mial ciezki dzien a ja dostalam @ . pozabijamy sie jak nic:-)
kocurku co z toba?

hehe wiola spokojnie :P ja myslalam ze w nocy meza zabije :P no juz tak perfidnie chrapie ze niedlugo na bezsennosc bede sie leczyc :P
niom ale dziewczyny jakie ciacho zmajstrowalam, w calym domu pachnie, jak wystygnie to skosztuje co to wyszlo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kochane, trochę mnie nie było, a tu widzę, że chyba duuuużo ciąż się pojawiło! Nie chcę każdej z osobna gratulować, bo się boję, że kogoś pominę!!!!

GRATULUJĘ KAŻDEJ Z WAS!!!!!!!!!!!!!

Zazdroszczę Wam tego szczęścia i mam nadzieję sama niedługo się z Wami cieszyć! Ale na razie muszę o tym zapomnieć, zaczęłam wizyty u lekarza w tej kwestii i to trochę potrwa, więc już nie będę mamusią 2011.

JESZCZE RAZ GRATULACJE DLA NOWYCH FASOLEK!!!!!!!!!

gumisia daj kawalek bo mi slodyczy brakuje....
a u mnie m kladzie sie w poprzeg lozka, iwona przechodzi do naszego lozka i kladzie mi sie na glowie .normalnie dom wariatow. ale chrapania nie zazdroszcze.........
witaj lil:-)gdzie bylas jak cie nie bylo?

Hej Wiolka! Ja leczę starankową nerwicę...Ciężko się pogodzić, że się nie udaje. Dziś byłam u lekarza - i zaczynam badać co i jak - ale teraz muszę czekać do kolejnej owulki, czyli prawie miesiąc - więc to wszystko się troszkę rozwlecze. A u Ciebie doczytałam, że staranka wznowione :)

lil o ile nie zabije meza przez te 7 dni trwania @ to wznowione:-)
mam nadzieje ze sie wam uda .
jak Macius?
gumisia mam ... tylko nie wiem co to za ciasto?:-)
ja chyba paczki jutro zrobie... albo moze cos innego, jeszcze nie wiem

Maciuś dobrze :) Radosny i szczęśliwy - na szczęście mu się nie udziela moje ciągłe rozczarowanie...Ale już się biorę do kupy!

No i oby Wam się szybko udało!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry