reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil nie zabezpieczamy się od października, ale prawidłowe wyniki mam dopiero od miesiąca, jednak w tym cyklu się nie udało. Skończy się ta wstrętna @ i wznowimy staranka :)

reklama
Sol hejka :)) A jeśli produkcja fasolek na forum będzie szła tak szybko jak teraz to nie wiem czy wyrobię być następna :) A najgorsze, że tyję od tych starań! Jak jest po owulce to zajadam się słodyczami, a jak jest po @ to opijam się piwskiem!

hehe to chyba cie rozumiem jesli chodzi o dzieciaczki z przedszkola :) ja narazie dwa cykle bez wspomagania a trzeci w razie czego z testami, nnniom faceci w sumie biedni sa zawsze im sie obrywa:P i uwierz mi ja tez wyszukuje sobie zajec zeby odciagac mysli

Rurka uda wam sie uda !:-)
3mam kciuki!l:)

My staraliśmy się 7miesięcy...

Lece na tv ;):-)
BEde później ;)
BAJ ;*:-)

Ostatnia edycja:
wiola - ciiii :-p brzydki bociek?

lil - ja też chcem piwko :-( a mięsień piwny i bez niego mam :-p

Sol dziękuję :*

gumisia ja to się obawiam o tą swoją owulację... niby wszystkie objawy są, ale fasolki ani widu ani słychu. Sprawdzę teraz tymi testami czy ją w ogóle mam :D

młodam stosowałaś testy owulacyjne czy tak po prostu się udało?

lil dobre z tym piciem heheh :P ja slodycze jem caly miesiac:P a alko ograniczylam ze wzgledu na leki, choc narobilas mi smaka na piwko z sokiem mhmmmm

Sol Ty zaczniesz pić piwko a ja wtedy będę się męczyć z życiem na trzeźwo hehe :)

Gumisia ja na piwko ciągle mam ochotę i piję dużo, bo mam wrażenie, że zaraz będę w ciąży i się skończy....

Rurka zrób lepiej monitoring jak masz możliwość- ja robię monitoring w kolejnym cyklu.

Ostatnia edycja:
sol wiedzialam:-p. a miesien moze mi masz ale to miesien poporodowy a nie piwny i napewno niedlugo zniknie:-)
mi moj jeszcze po Iwie zostal ale teraz juz mi sie nie oplaca odchudzac pomysliwy od nowego roku:-p

reklama
rurka a moze cos z mezem nie teges?? hmm cierpliwosci uda sie :)
dziewczyny tutaj nas jest tylko garska zobaczecie ile dziennie kobiet dowiaduje sie o ciazy, i az sie boje jak pomysle o kolejkach na porodowce jak sie wszysyc tak rozmnazaja :P hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry