reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EDYTA- czesc kochana-caluski dla Natanka :)))&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko :))mam nadzieje ,ze Ci sie udalo!!!

ja bardzo tesknilam za Wami-8 dluuuuuuuuuuuuugich dni bez Was-nigdy więcej !! :)))

reklama
josephine
pysia
kocurek
mikusia

gratuluje szczęściary:):))
spokojnej ciąży,radości z macierzyństwa i zdrowych ,rumianych maluszków o czasie !!!

MARAN,KOCUREK,WIOLKA- dziekuje Wam za smski z info co na bb-duża buzka dla Was!!

sol no widzisz a moja ,,mala"dziewczynka wlasnie sie podlaczyla , teraz jeszcze z 3 h i pojdzie spac
mamus kochana ... buziak
Edyta ty niedobra, bedziesz nas tak samo dreczyc jak kocurek?

SOL- cześć kochana-o matko koope lat :)) i co narobilaś ???...poplakalm sie cholerka:sorry2::sorry2::sorry2:MUSI SIE UDAĆ... wzruszyl mnie ten podpis i Twoja wiara ,ze sie uda!!dziekuje-dobrze jest ustawiony:tak:

WIOKLA- buziak i dla Ciebie za smski dziś:-)

EDYTA- dobrze,poczekam do czwartku i bede zaciskac &&&&&&&&&&& najmocniej jak moge ,zeby sie udalo i zeby byla córka:tak::-)

RURKA- witam:tak:no Wiola mi dzis pisala,ze i Ty dostalaś @ wiec we 3 jedziemy na tym samym wózku i ...dojedziemy na porodówke:-D:-D:-D

edyta wiesz ty co? wiesz co?.... etam z wami to tak zawsze:dry:
mama jak nie jak tak :-)tylko szkoda ze na trzy rozne porodowki, na jednej byloby wesolo:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edyta &&&&&&

Mama listopad jest nasz i naszych fasolek oczywiście :D @ przypełzła, a już myślałam, że coś jest na rzeczy... ale widać tak ma być, i nasza 5 będzie listopadowa :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry