reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Kochana ))))))) Już nigdy więcej nie znikaj na tak długo :*:*:*:**:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

RURKA- ja tez myslalam ,ze sie udalo bo jeszcze 2 dni temu temp.byla 37...a poza tym ten cykl byl idealny-czulam jajnik i byl piekny plodny śluz i testy owu pokazaly II i tempka potwierdzila skokiem owulke i bylo dzialanie jak trzeba i co ....lipa!!i tak juz minąl rok starań....
ale kurka siwa wyryczalam sie wczoraj i dzis i cholender nie poddam sie!!!!

jest mi zle i ciężko,ale bede walczyć !!

MADE- witaj kochana,no juz nigdy wiecej !!probowalam wejsc z komorki ,ale nie dalo rady...ja juz mialam drgawki-hahaha-efekt uzaleznienia i braku Was.ale juz jestem i mam nadzieje,ze ten komp troche pociągnie bo ja najlepszych potrafie wykończyć :):):)))
bylaś juz na wizycie ??

bo 8 dni nieobecności to ja nie nadrobie:)

Ostatnia edycja:
mamita - zobacz Kochana jak wszystkie Ci kibicujemy, jak bardzo jesteśmy z Tobą i jak intensywnie o Tobie myślimy..... Forum bez Ciebie Kochana nie istnieje !
Pojedziecie na wymarzone wakacje, zrelaksujecie się, zachłyśniecie się pozytywną słoneczną energią i ani się spostrzeżesz, a fasoleczka zagości pod Twym serduszkiem, zobaczysz ))))))))))))))))))) Ja Ci to mówię - Forumowa Wizjonerka :-D A teraz uśmiech proszę, bo się stęskniłam jak jasna cholera :-D

WIOLKA- dziekuje :*

mam nadzieje,ze to sie juz nie powtórzy bo normalnie masakra :))

jak sie ciesze ,ze juz jestem z Wami :)

MADE- wiesz co ,nie wiem czy nie przesuniemy wakacji na wrzesień bo bedziemy potrzebowac kase na klinike...bo mysle ,ze czas zglosic sie do kliniki leczenia nieplodności-coraz bardziej mysle o inseminacji-a to 1000zl za 1 próbe..

Ostatnia edycja:
mamita - byłam w środę, popłakałam się jak wariat )))))) Kropeczka ma 2 mm :-D jest taka tyci tyci :-D normalnie się zakochałam w tym małym punkciku......
Nie wiem czy można posty kopiować, bo napisałam dokładnie jak przebiegała wizyta, tak jeszcze przed opadnięciem emocji :-D poszukam i jak mi Sol pozwoli, to wkleję :-p

reklama
WIOLKA- pewnie ..oj niefajnie z tym jogurtem ;/

RURKA- pewnie,ze listopad jest nasz-trzeba wierzyć :)!!

MADE-mozna kopiować swoje posty :) a ja edytowalam swoj na poprzedniej stronie odnosnie wakacji.
cudnie,ze kropeczka zdrowo rośnie:tak::-):-):-)ciocia bardzo sie cieszy :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry