reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : serducha. zawsze :)
made: maz zareagowal wspaniale, tak jak przy synku. to sa wspaniale, niezapomniane chwile; trwaja sekundy, a to wlasnieb te bedziemy pamietac do konca zycia :)

reklama
JOS- :*
napisalam Ci we wczesniejszym poscie ,ze teraz Polduś bedzie starszym bratem i zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& za Polę:)))

super,ze mąż tak sie cieszy :)

Ostatnia edycja:
Czuję się tak samo jak Ty Mamuś kochana. Wszystko wyliczone, obserwacje pełną parą, a jak przychodzi @ to dzień wyrwany z życiorysu, ryk, smutek, i wielka, wielkkkkaaa gorycz:(

Ale wierzę, że się uda. Też myślałam nad inseminacją, ale moja dr. z Invicty powiedziała, że jak się nie uda do lipca to dopiero będziemy myśleć co dalej... tylko, że do lipca jest tak strasznie długo, nie wiem czy aż tyle wytrzymam :(

Jos witaj! Popatrz tyle się martwiłaś, że w dni płodne nie będziesz przy mężu a tu taka niespodzianka!! GRATULUJĘ!!!!!

Mamuś ja też tęskniłam! Nie mam teraz @, ale dziś byłam u ginka i wiem, że dopóki nie zacznę leczenia jakiegoś to marne szanse mam - ale że już po owulce (lekarz powiedział, że nie widzi pracy jajników - ja dopiero teraz myślę jak to interpretować - czy jajniki nie pracują czy też po owulce usg nic nie wykazuje???) - więc idę na monitoring owulacji w następnym cyklu no i robię badanie poziomu prolaktyny. No i oczywiście wszystkiemu winne mogą być plamienia! Ale wiesz co Mamuś? Ulżyło mi, bo nie czekam z wielką nadzieją na dwie kreski, tylko wiem, że najpierw muszę porobić badania. Moja psychika też już mówi DOŚĆ, choć ja się staram dopiero połowę Twojego czasu...

jestem juz ;) ale musialam przeniesc sie na malutkiego lapka i jakos nie moge sie jeszcze ogarnac :-D

dziewczyny mnie jutro nie bedzie (wpadne moze tylko na chwile ale nie na ranna kawe)
pewnie juz dzis tej wiadomosci nie zobaczycie, ale to tak z mysla o jutrze i dobrym poczatlu dnia :) :
zrobilam test (przed terminem @) i wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):-)
ciaza okreslona na 2 tygodnie
wiec bedzie jednak pazdziernik !!!!
kolorowych snow wszystkim i kciuki za kolejne testujace &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale numer hehe bedziemy razem w ciazy i na porodowce ;) szkoda tylko , ze tak daleko mieszkasz , bo i na spacerki byloby z kim isc ;-)
gratulacje jeszcze raz !!!

hej kobietki
zrobilam test jedna kreska ardzo wyrazna a druga blada ale widoczna nie wiem co o ttym mam myslec- :(

ja mysle , ze mozesz juz mowic o ciazy :)
ale sobie jeszcze powtorz test
no i gratulacje :::

Wiolka niestety, u mnie test odpada, zalała mnie dzisiaj @ :-(:-(:wściekła/y::-(:-(

przykro mi bardzo :( mocno trzymam &&& za nastepny cykl !!

Edyta ja czuje, ze @ nadciaga wiec sie jeszcze wstrzymuje... dziwi mnie tylko sluz, bo nigdy przed @ nie mialam...
za to wszyscy sie u mnie ciazy dopatruja... ;-)

ja dalej wierze w twoje dwie kreseczki :) &&&&&&&

Jos ja znalazlam info na temat tych testow ponoc sa bardzo czule ale jest napisane zeby nie wykonywac go wczesniej jak 19 dni po odbytym stosunku a u mnie jest dopiero 17-ty dzien po .

Wiec narazie czekam,chyba ze dostane @.Albo kupie w przyszlym tygodniu ten elektroniczny...

sa czule ja robilam 4 dni prze @ i wyszedl wiec mozesz zaryzykowac :) trzymam &&&& mocno !!

a ja mam teraz takiego nerwa ze zaraz mojemu mezowi krzywde zrobie, on mial ciezki dzien a ja dostalam @ . pozabijamy sie jak nic:-)

nerwa to i ja mam :/ i na S tez ... normalnie mnie nosi , mam nadzieje , ze to szybko minie ;))

Czesc laski! JOS i Mikusia wielkie gratulacje rowniez dla was!
U mnie 18 dc. Wczoraj mialam od rana klucie w podbrzuszu i do tego ogromny apetyt przez caly dzien.
Poza tym czekam i czekam, a ten suwaczek taki powolny :-(

no te dni jak sie czeka leca strasznie wolnoooo ... trzymam &&&&!!!

witaj :)

ufff nadrobilam :)

LIL- no to super,ze bylaś u gina,ze coś wiecej wiesz...
jesli gin powiedzial ,ze jajniki nie pracuja to moze chodzila o to ,ze nie masz pęcholków i trzeba je "pobudzić" tak jak moje np.Clo...bo jak ja bylam po owu to mi mowi ,ze jestem po i ze tu w zatoce Duglasa jest plyn po peknieciu pęcherzyka..
a prl zrob jak najbardziej...ja robilam ,ale wynik mam si a nadal ciąży brak-wiec szukam dalej gdzie jest przyczyna niepowodzeń...ja wim ,ze mam cienkie endo i moze tu musze poprawić ...????

RURKA- no widzisz ,tak juz mamy -kurka siwa...ja placze i z żalu i z bezsilności,bezradności-już mi żal samej siebie :((
a Ty jak dlugo sie starasz???

LIL,RURKA,GUMISIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasz cykl!!

ale sie naczytałam :-)

wróciliśmy do domu. padamy na pyski. w kuchni oglosilam strajk i M. cos zamówi pysznego :)

witam kobitki rzadko zaglądam bo to z braku czasu :zawstydzona/y: .
doczytałam że kolejnym mamom się udało MOJE OGROMNE GRATULACJE DLA KAŻDEJ Z WAS . , :tak:. a u mnie , no cóż wczoraj ( w 25 dc ) zaatakowała mnie angina ciężką noc miałam , gdyby nie to że mam na pewno anginę to pomyślała bym że to fasolka . wszystko mnie boli zimno mi i gorąco na przemiam ale gorączki nie mam 36,9 ... tylko . zgaga mnie męczy . no i zauważyłam że teraz w tym cyklu bolą mnie piersi jak cholera ( dwa cykle po poronieniu nie miałam psm nic mnie nie bolało żadnych objawów @ teraz szok . ) .no i wczoraj się do lekarza nie dostałam , leków za bardzo nie brałam bo nie wiem czy nie ma fasolki ( test dopiero w niedziele 28dc ) .

jesli nie masz goraczki, to nie masz anginy.... test mozesz zrobic juz. trzymam kciuki &&&&&

tugunia - kiedy masz termin @? &&&&&&&

mikusia - cichutkie i blade i niewyrazne ale jednak gratulacje :DDD

lil - trzymam kciuki! grunt to wiedziec gdzie jest problem i probowac leczyc. poza tym starania pol roczne to nic. dopiero po uplywie roku mowi sie o problemach. A moze tylko jeden cykl mialas bezjajnikowy? zdarza sie nawet najbardziej zdrowym kobietom. nakrecaniem na pewno nie pomozesz sprawie. luz bluz. Bedzie dobrze!

rurka - glowa do gory. nowy cykl nowe szanse :)

oooooooooo mama! :DDD wreszcie! tule mocno kochana! nie martw sie za bardzo, jeszcze sie wszystko uda! mamamita a jakie sa mozliwosci poprawienia endo? jesli sa to bierz sie do roboty! :tak:

ASIONEK- gratki i dla Ciebie-szczesliwej ciązy:tak:

RURKA- my myślimy nad Invi Medem-tam mąż robil badanie nasienia i mysle ,ze tam bedziemy walczyć z IUI

POK- witaj :) do Ciebie też @ przylazla...szlag!

no jestem i kliknelam :))

Ostatnia edycja:
reklama
mama przykro mi ze stracilas dwie ciaze:( jesli mozna wiedziec w ktorym tygodniu i jaki byl odstep miedzy nimi ??
ja poronilam w 11 tyg, dwa miesiace temu lekarz kazal odczekac 3 ale ja uwazam ze jak wszystko jest ok to zajde a jak nie to akurat beda te 3 miesiace

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry