reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia - przykro mi bardzo ((( i bardzo dziękuję za odpowiedź. Trzymam kciuki, oby jak najszybciej się udało i wszystko było w porządku )))

mamita - nie mam pojęcia, i postaram się trzymać moją wrodzoną ciekawość na wodzy, bo tym razem chcę mieć niespodziankę aż do samego porodu :-D

:-D:-D no i mi wali na dekiel..... piszę już sama do siebie

reklama
GUMISIA- bedzie dobrze :) zobaczysz..
POK- brawo!!!tak trzymać !!
ja też myśle o IUI bo na to nas stac-in vitro jest poza naszym zasięgiem ...

MADE- ja tez mam taki plan-jakmi sie uda zajśc to nie bede chciala poznać plci i mieć niespodziankę-ależ bym tak chciala :))

mamita - co ma się nie udać ;)))

pok - i co z tym mieszkaniem z dwoma garażami ? Wzięliście ? Bo mi to chyba umknęło....

Kocurek !!!!!!!! Pysia !!!!!!! - odezwijcie się małpy niemiłe !!!!!!! :-D:-D:-D

ja bede chciala znac plec o ile lekarz bedzie prawie pewien, bo jak to bedzie tak "raczej" to wole nie, choc takie rzeczy wozek np i podobne i tak bedziemy kupowac neutralne, zeby bylo na nastepne :)

Pok @ miala byc 2 dni temu... jeszcze jej nie widac, ale czuje, ze nadciaga...
Asionek dziekuje za kciukasy ;-*
Mama witaj.!
kilka godzin nieobecnosci i tyle stron do nadrobienia :szok:

Mama jasne , ze bede mocno trzymac kciuki :-)

zreszta jak za wszystkie dziewczny na forum !!!

Made oo chcesz niespodzianke ?? ja moze i bym tez chciala , ale z drugiej strony chce wiedziec i sie przygotowac z ubrankami itd. :)

pisalam do PALEMKI-
mamy wszystkie pozdrowienia od Niej!!
gratuluje Josephin
caluje Lil maje:))

musimy za Nią trzymac &&&&&&&&&&& bo myśli o odwolaniu wizyty w klinice 7 lutego.....
mam nadzieje,ze pojdzie !

MADE- no wiesz..po tylu cyklach juz zwątpienie sie wkrada,ale poki co walczymy...

wlasnie KOCUREK ,PYSIA- wymioty Was męczą czy co ,ze Was nie ma ....???

a PSZCZOLKA sie odzywala???

gumisia - z pierwszym i drugim to ja też chciałam znać płeć ;))) Mam już parkę, więc naprawdę jest mi to obojętne czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka, oby zdrowe było :)
W pierwszej ciąży z córką, to byłam tak nastawiona na chłopaka, że nie wiem jak bym zareagowała gdyby mi na sali porodowej oznajmili, że to jednak dziewczynka, tak sobie upierdziałam, że masakra, i bardzo się cieszę, że mi lekarz powiedział jeszcze w ciąży.... miałam czas się "oswoić" :-D

Samopoczucie powiedzmy niezłe, poza brakiem apetytu )))
mdłości do zniesienia... hmmm.... taki objaw, który najbardziej mi doskwiera to chyba LEŃ, ale on już się za mną tak ciągnie od dłuższego czasu, tyle tylko, że teraz to nie moja wina :-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
pszczolki nie bylo dawno.

palemce kop w pupe sie nalezy wielki! a jak odwola to dopiero bedzie łomot!

tigunia - juz dwa dni po to rob testa!

made - mieszkania nie wzielismy, bo to byl nie najem tylko podnajem od jakiejs bardzo dziwnej pary z bardzo dziwna historia. to byl bardzo dziwny wieczor.

mama - ja dlatego blogoslawie Szwajcarie... wszystko z ubezpieczenia jesli lekarz wykaze, ze innej drogi nie ma i wszystkie konieczne badania potwierdzajace brak innego sposobu na ciaze zrobione. Co do IVF jest wiele warunkow do spelnienia, zeby byla pelna refundacja ale dla chcacego nic trudnego. A moj M. chcialby do Polski wrocic za kilka lat.... eh
poki co nastawiam sie na IUI w sierpniu. A Ty juz z ginem o IUI rozmawialas? No i co z endo? Mozna cos poprawic czy raczej sposobu nie ma?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry