reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia - planowane i to bardzo )))) Moja córka jest z innego związku, i już tak miało zostać, że będzie sama, ale życie nam dostarcza non stop jakichś niespodzianek :))))
Trafił mi się taki co mnie chciał, to przecież wybrzydzać nie będę :-D:-D

reklama
MADE- juz Palemce napisalam :)poprosilam ,zeby wracala do nas!!!!!!!!!!!zobaczymy czy poslucha prośby...

GUMISIA- ja jestem najstarsza ,potem o 3 lata mlodszy brat ,potem 3 lata od brata mlodsza siostra i potem 3,5 mlodszy brat od siostry-tak wiec jest nas 4-ka co 3 lata srednio i jest wesolo..my planowaliśmy miedzy dwójka 2 lata i to sie udalo a potem 4 lata ...no ale tu lipa bo syn ma juz 3,5 roku a ja jeszcze w ciązy nie jestem wiec bedzie mial ponad 4 lata jak urodze jak nie ponad 5 bo niewiadomo ile jeszcze zejdzie....;/

eh dziewczyny ale wam fajnie z taka gromadka w domku :) mam nadzieje ze za kilka lat tez tak u mnie bedzie :) choc my chcemy miedzy dziecmi kolo 4-5 lat roznicy inaczej sobie nie wyobrazam chyba z sie przytrafi ale cos wydluzy :)

Hmmm....mi właśnie tej gromadki brakuje, bo córki w tygodniu nie ma bo jest w internacie, i zostaje mi Maniek, który ewidentnie się już ze mną nudzi .... jeszcze troszkę i będzie miał towarzystwo do wspólnych zabaw :-D

MADE- Zuza pojdzie "starym" systemem czyli w wieku 7 lat do 1-szej klasy a Domi nie bedzie mial wyboru i jako 6-latek pojdzie do 1-szej klasy...mimo ,ze Zuza sie "nadaje" do 1-szej klasy to nie chcemy Jej dawac niech ma rok wiecej beztroski...do szkoly sie jeszcze nachodzi:))

mamita - no wiem, to ostatni rok kiedy rodzice mogą jeszcze decydować.... Moja koleżanka posłała syna 6 letniego do 1. klasy, i według mnie dziwnie to wygląda... nie wiem czy to taka ogólnopolska tendencja, ale tam wygląda to tak, że zebrali wszystkich 6 latków do jednej klasy, i edukacja właściwie niczym się nie różni od tego co jest w zerówce :-/ Moja koleżanka jest bardzo niezadowolona, i cholernie żałuje swojej decyzji, bo według niej powinno to wyglądać tak, że nie ma żadnej "selekcji", że skoro rodzice zdecydowali się na taki krok, to znaczy, że dziecko jest gotowe na naukę przez duże N .

Hej dziewczyny. Zasiedzielismy się w tym wro i wydałam ponad pół wypłaty. Bardzo to mądre bo dzisiaj ja dostałam ale zapłacilismy ratę kredytu, kilka rachunków i kupilismy stół i lampę. Oczywiście były tez kosmetyki, ciuszki dla dzidzi i jedzonko. No i doszły buty dla Macka bo rozwaliły mu się w szkole. Dobrze, ze są jeszcze wyprzedaże i sliczne adidaski rozmiar 45 kupilismy za 200zł. No ale portwel ucierpiał. Dobrze, ze Pol dostaje wypłatę 10tego bo planuję jeszcze firanki do pokoju i kuchni i krzesło do biurka dla Maćka.:-D
Jos Moje wielkie gratulacje, życzę cudownej ciązy , nudnej jak chocho i ślicznego, zdrowego bobasa w terminie

mama jakże się cieszę, ze cię tu widze spowrotem. Napisz mi kochana jakie decyzje podjeliście bo czytałam , ze coś jest waznego a nie moge trafic w posta

Kochane slę wam fluidki na noc, maleństwo kopie więc są mocne niewiarygodnie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
MADE- dlatego ja nie posylam Zuzy,zeby nie żalować ..
WISIEŃKA- witaj siostra :)))no jak dzis zobaczylam Toma z lapkiem to nie wiem z czyjego widoku sie bardziej ucieszylam-męża czy kompa :):):)))
A Ty zaszalalaś na zakupach:))ale jak trzeba to trzeba-do 10 juz blisko -dacie rade :))

a ja rozmawialam z Tomem i On chce dzialać ...i nie wiem czy Go "sluchać" czy robic miesiac przerwy ??????????
Tom twierdzi ,ze szkoda czasu....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry