reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made miłych snów
mama męza słuchaj, rację ma. Po prostu pójdz na żywioł.Mąz co z kompem do domu wraca musi miec racje. Ja wiem, ze wam się uda. Jest cięzko i pewnie , ze wqrcza cię to i dołuje ale kto jak nie ty ma być potrójną mamusią. Tulę cie sisterko moja i ślę mase dobrej energii. Zajdziemy w tą ciążę, zobaczysz.

jos no kochana ściska raz jeszcze. Z zakupami mnie poniosło ale jakoś damy rade. Mamy worek ziemniaków w piwnicy a ja mam ostatnio zachcianki na placki. A jak u ciebie samopoczucie. Miałaś jakies objawy przed testem??

mamita - no wiem, to ostatni rok kiedy rodzice mogą jeszcze decydować.... Moja koleżanka posłała syna 6 letniego do 1. klasy, i według mnie dziwnie to wygląda... nie wiem czy to taka ogólnopolska tendencja, ale tam wygląda to tak, że zebrali wszystkich 6 latków do jednej klasy, i edukacja właściwie niczym się nie różni od tego co jest w zerówce :-/ Moja koleżanka jest bardzo niezadowolona, i cholernie żałuje swojej decyzji, bo według niej powinno to wyglądać tak, że nie ma żadnej "selekcji", że skoro rodzice zdecydowali się na taki krok, to znaczy, że dziecko jest gotowe na naukę przez duże N .

hmm to poprostu kolezanka byla niedoinformowana :) bo zmienila sie pdostawa programowa i dzieci w pierwszej klasie beda sie uczyc tego co teraz w zerwoce wiec to nie jest tak ze dzieci ida wczesniej i sie ucza tego co starsze, tylko wg nowej podstawy programowej wiec na dobra sprawe poza tym ze znowu kombinuja wielkich zmian nie ma:)

wisienka dacie rade :)
mialam jeden objaw ale niezlomny, niepodwazalny : w kuchni, lodowce na dloniach czulam plesn
identycznie jak w pierwszej ciazy!!!!!!!!!!!! ptzetrzepalam cale mieszkanie w poszukiwaniu zgnitego jablka ale nic nie znalazlam
a jak mi dlonie zaczely jechac pelsnia to juz zrozumialam :)
zreszta w pierwszej ciazy plens czulam dzien przed terminem @
a teraz... tydzien przed! nawet terminu @ jeszcze nie mam, dopiero na jutro-niedziele
ale test elektorninzy wykazal 2gi tydzien, no i dopiero co prawda od dzis, ale "pekaja" mi cycuchy :)
kolorowych i do spisania :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry