Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc Agapko my sie znamy z Lutowek :-)
Mloda u mnie nadal @ brak ale postanowilam testowac dopiero w czwartek,boje sie ze zobacze jedna kreseczke :-(
Fajnie mieć kogoś znajomego, ale ty będziesz październikówka a ja się już nie załapię jeśli wogóle będę się łapać. Ale jak nie teraz to kiedy? Nie wiem czy dobrze robię, bo u mnie tylko mąż pracuje... ale niektórzy mają gorzej i żyją.Edytko- jest blada ale nada widoczna - najintensywniejszy kolor miala zaraz po zrobieniu testu- chcialam zrobic fotki ale mam kiepski aparat w tel :/ a aparatu w domciu nie ma
AGAPA- naganiaj męża
Edytko- poczekaj - wiem cierpliowośc to cnota- ja nie mogłam wytrzymać a mąż mi mówił zebym poczekała- i miał racjezrob np 3 dni po spodziewanym terminie @
![]()

RURKA- no widzisz ,tak juz mamy -kurka siwa...ja placze i z żalu i z bezsilności,bezradności-już mi żal samej siebie(
a Ty jak dlugo sie starasz???
LIL,RURKA,GUMISIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasz cykl!!
A po pracy taki ból głowy, że szok!
Przysnęło mi się na kanapie, a teraz muszę się już kłaść spać, bo jutro do pracy na rano...