reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc Agapko my sie znamy z Lutowek :-)

Mloda u mnie nadal @ brak ale postanowilam testowac dopiero w czwartek,boje sie ze zobacze jedna kreseczke :-(

reklama
Edytko- jest blada ale nada widoczna - najintensywniejszy kolor miala zaraz po zrobieniu testu- chcialam zrobic fotki ale mam kiepski aparat w tel :/ a aparatu w domciu nie ma:(

AGAPA- naganiaj męża :P

Edytko- poczekaj - wiem cierpliowośc to cnota- ja nie mogłam wytrzymać a mąż mi mówił zebym poczekała- i miał racje:) zrob np 3 dni po spodziewanym terminie @ :)

stoo latek dla Natana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
EDYTA a kiedy masz planowany termin @ ?
ZOBaczysz II KRECHY ;D zycze Ci tego ;):*
no a ja w poniedziałek do gina ;D
oj juz nie moge sie doczekać :) :-)

Czesc Agapko my sie znamy z Lutowek :-)

Mloda u mnie nadal @ brak ale postanowilam testowac dopiero w czwartek,boje sie ze zobacze jedna kreseczke :-(

No znamy się:-D Fajnie mieć kogoś znajomego, ale ty będziesz październikówka a ja się już nie załapię jeśli wogóle będę się łapać. Ale jak nie teraz to kiedy? Nie wiem czy dobrze robię, bo u mnie tylko mąż pracuje... ale niektórzy mają gorzej i żyją.

Edytko- jest blada ale nada widoczna - najintensywniejszy kolor miala zaraz po zrobieniu testu- chcialam zrobic fotki ale mam kiepski aparat w tel :/ a aparatu w domciu nie ma:(

AGAPA- naganiaj męża :P

Edytko- poczekaj - wiem cierpliowośc to cnota- ja nie mogłam wytrzymać a mąż mi mówił zebym poczekała- i miał racje:) zrob np 3 dni po spodziewanym terminie @ :)

No wlasnie dlatego chce poczekac,bo bedac w ciazy z Alanem test wyszedl mi dopiero 3 dni po terminie @ ale i tak byla bardzo blada kreska :dry:

RURKA- no widzisz ,tak juz mamy -kurka siwa...ja placze i z żalu i z bezsilności,bezradności-już mi żal samej siebie :((
a Ty jak dlugo sie starasz???

LIL,RURKA,GUMISIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nasz cykl!!

Ja się staram od października, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam ze mam hormony nie halo, teraz był pierwszy cykl z wynikami takimi jak powinny być. A Ty jak długo?

Kochane!

Przepraszam, że tak zniknęłam w ciągu dnia, ale oczywiście przyjechała dostawa towaru w pracy i musiałam wziąć się za rozpakowanie... :eek: A po pracy taki ból głowy, że szok! :szok: Przysnęło mi się na kanapie, a teraz muszę się już kłaść spać, bo jutro do pracy na rano...

Dobrej nocki!!! :*:*:*

Mloda ja @ powinnam dostac wczoraj :tak:

Agapko ja nie wiem czy zostane pazdziernikowka,jesli mi sie nie uda to chce poczekac ze starankami do kwietnia ;-)

reklama
a ja wypilam troche whisky i chce mi sie spac :) na wesoło :)
M. juz chrapie a ja ogladam private practice :)

a czy mi sie wydaje czy na tym watku jest teraz wiecej ciezarowek niz staraczek?;-) tak trzymac!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry