reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- DOBRANOC KOCHANA :)

WISIEŃKA,JOS- dzieki za wsparcie,ja wiem ,ze szkoda czasu ale moja psychika wola o spokój...no nic ..narazie mam @,wypilam sobie ajerkoniak a potem bede mysleć co dalej.

ja też mykam spać,ale,ale.....jutro wlece :))

spokojnej nocki wszystkim babeczkom:)

reklama
kurcze Was dogonić to masakra- ale nadrobiłam:)

dziekuje dziewczynki, zycze powodzenia pozostałym staraczkom i jeszcze raz dziekuje za wsparcie:)

jeszcze do mnie nie dociera to co sie dzieje:) kupilam jeszcze BOBO TEST sprawdze go za dwa dni...dla pewnosci:)

dobranoc babeczki

ps. Mamita witaj:)!!!!
ps2. fajnie ze dołączyłam do wystaranych staraczek :D dziekuje SOL :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze Was dogonić to masakra- ale nadrobiłam:)

dziekuje dziewczynki, zycze powodzenia pozostałym staraczkom i jeszcze raz dziekuje za wsparcie:)

jeszcze do mnie nie dociera to co sie dzieje:) kupilam jeszcze BOBO TEST sprawdze go za dwa dni...dla pewnosci:)

dobranoc babeczki

ps. Mamita witaj:)!!!!
ps2. fajnie ze dołączyłam do wystaranych staraczek :D dziekuje SOL :)

Mikusia to w koncu ile dni po terminie wyszedl ci pozytywny tescior?bo wczesniej byly negatywne tak?

edytko nie sugeruj sie mną :) ja od grudnia nie biore tabsow- okres z odstawienia dostałam 31 grudnia- liczylam cykl 30-dniowy bo taki mialam przed tabletkami ale jak widac troche mi sie wydluzyl stad tez pewnie zly wynik testu w niedziele - było za wczesnie

edytko nie sugeruj sie mną :) ja od grudnia nie biore tabsow- okres z odstawienia dostałam 31 grudnia- liczylam cykl 30-dniowy bo taki mialam przed tabletkami ale jak widac troche mi sie wydluzyl stad tez pewnie zly wynik testu w niedziele - było za wczesnie

Albo mialas za niski poziom hcg i dlatego nie wyszedl...a dzisiejsza kreseczka jest blada czy juz ja dobrze widac?

Mloda dziekuje :*:*

reklama
Ja tak nieśmialo tu zawitałam, bo też chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko, ale mój Mąż pow. że NIE:angry:, a że ja to strasznie przechodzę to pow. że ok. zrobi to DLA MNIE a ja tak nie chcę, ale chyba innej jego decyzji się nie doczekam i zgodzę się na tą DLA MNIE. Latka mnie już gonią... Zobaczymy w najbliższym m-cu. Termin bym miała na listopad.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry