reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
TIGUSIA- witaj...Ciebie nie bylo kilka godzin a mnie 8 dni-wiec nie ma szans na nadrobienie;-):-p:-p

ASIONEK- dzieki:)

POK- a ile Ty masz lat ???
tak pytam bo pomyslalam o tym badaniu o rezerwie jajnikowej(FSH)-robilaś ???ja mam 32 i sie zastanawiam czy robić to badanie bo ja mam wiecej cykli bezowulacyjnych wiec moze u mnie juz lipaaaa...
moze moje jajka sie skończyly

reklama
hehe a to zmienia postac rzeczy :) przy trzecim i majac parke to pewnie:) podziwiam was dziewczyny, z jednej strony chcialabym miec trojke dzieci ale boje sie jak finansowo podolac:/ wiec my chyba poprzestaniemy na dwojce, i tyle tez zaklada nasze gniazdko, choc moze sie w zycu tak pouklada ze sie skusze:)

mama - ja 27. o FSH jeszcze nie mysle ale mam to z tylu glowy. Poki co, ze wzgledu na stan zdrowia M. i ewentualne leczenia jeszcze silniejszymi lekami niz teraz, wlacznie z chemia, to mysle o banku spermy.

Pok ja sie juz nie nakrecam.. 7 cykl staran i tak pewnie nic..poczekam jeszcze troche...no kilka dni ;-) tak dla wiekszej pewnosci ;-) czuje, ze malpa nadciaga ze wszystkich stron... jak ma przyjsc, to niech juz przyjdzie.. przynajmniej nowy cykl zaczne, a nie sie ludze...ehhh
Mama no wlasnie jakos dlugo Cie nie bylo, ale juz z Nami jestes w koncu ;-***

POK- no tak Szwajcaria :)
to faktycznie decyzja z IVF jest latwiejsza jak nie trzeba o kasie myslec...
ja z ginem o IUI rozmawialam juz w pazdzierniku i też jest za tym

co do cholernego endo to w tym cyklu planuje brac Omega 3,wit B6,olej z wiesiolka...moze coś pomoże...

dlatego tez chce sie do kliniki przejechac zeby cos doradzili bo z cienkim endo to nie ma co do IUI podchodzić ..
ROZUMIEM Z BANKIEM spermy...
mam nadzieje,ze nie bedzie potrzeby-&&&

TIGUNIA- no jestem i nigdzie sie wiecej nie wybieram :))i za Ciebie &&&&&&&&&&&&& tez zaciskam :)

Ostatnia edycja:
gumisia - ja to zawsze chciałam jedno, no i tak by było..... między moją córką, a moim maluchem jest 12 lat różnicy, to kawał czasu, niby rodzeństwo, a jednak do osiągnięcia przez Mańka tych przynajmniej 15/16 lat raczej kontaktu nie złapią, bo niby o czym mieliby gadać ? Dorastająca pannica i srający bąbel ? :-D dlatego zdecydowaliśmy się na trzecie, żeby Maniek miał się z kim bawić i z kim na dziewczyny chodzić :-p jak będzie brat, a kogo pilnować jak będzie siostra :-D Tak SE to wszystko wymyśliliśmy ;-))))

mamita - ode mnie też cmoknąć Palemkę, i zabronić rezygnować z Kliniki !!!!!! A ja mam do Niej rzut beretem.... tylko paszport wyrobię :-D

reklama
made nio to dobrze to wymysliliscie:) u mnie jest tak ze mam rodzenstwo o 15 lat starsze i ja sama sie przytrafilam poziej heheh :P pozniej to malo powiedziane :P hmm a to drugie malenstwo planowane czy przytrafione ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry