reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : dopiero doczytalam :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dziekuje, kochana jestes!!!!
bardzo sie bedziemy cieszyc z poluni hihihihihi ale powiem ci ze nasza pierwsza mysl : oboje wrazenie ze bedzie drugi synek :)
i w sumie bardzo bardzo bysmy chcieli jeszcze jednego synka :)
ale bedzie co bedzie i tak chce i to i to :) byle zdrowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asionek : hej :) no szkoda ze tak daleko...

reklama
mama - dzieki za klika, chociaz w grze nie bylam juz wiele dni. Chyba juz mi sie znudzilo :) no do mnie przylazła już 8 dni temu, jest na wykonczeniu i za tydzien znowu seks na zawolanie a potem 2 tygodnie nerwowego czekania. chociaz teraz hmm... w lipcu slub i ciaza troche by mi wizje skomplikowała, wiec starac sie bedziemy aczkolwiek juz bez wiekszej presji i jak sie nie uda (w lipcu miną 2 lata staran), to w sierpniu IUI - na 17 lutego mam wizyte u gina i chce, zeby mi zinterpretowal wyniki M., bo dla mnie to one wcale rewelacyjne nie sa i chcialabym z nim przedyskutowac czy chce IUI na cyklu wspomaganym czy nature. Poza tym akurat bedzie okoloowulacyjnie, to mi sprawdzi czy wsio ok.

Mama rozumem Twój żal i Twoją bezsilność, bo sama to przechodzę. A z tym brakiem pracy jajników może coś być, bo biorę castagnusa, w ostatnim cyklu ból owulacyjny był jak cholera, a w tym cyklu nic nie czułam. Ja już nie wiem czy trzymam kciuki za nasze cykle czy za spokój psychiczny i spokój ducha!! Bo teraz jakoś za tym drugim bardziej tęsknię...Mamuś, ale jesteś już z nami i razem damy radę!

Pok chciałabym być taka wyluzowana ale bez wina to nie idzie hehe :))) Na wiosnę będzie lepiej! A to już niedługo, bo luty krótki! Pół roku starań to pewnie niedługo, ale mi się to już cała wieczność wydaje! Zwłaszcza jak widzę, że jednak większości laseczek bardzo szybko się udaje.

Kurcze ale też brak mi Palemki...Czy ktoś wie co u niej? Jakbym mogła prosić o przekazanie jej buziaka ode mnie to byłoby super.............

Póki co uciekam oglądać NA DOBRE I NA ZŁE. Dobrej nocki!!!!!!!

Made Ciebie już dziś ściskałam pozytywna kobietko??? :)))

Pok oj to Ty się już o rok dłużej starasz niż ja. To faktycznie moje pół roku to nic. Podziwiam Twój optymizm! Będę przykład brała :)

Ostatnia edycja:
chyba jak wiekszosc za slaby zarodek, zadnych wiekszych powodow lekarz kazal sie nie doszukiwac i nic innego nie wskazywalo, poprostu naturalna selekcja, i tak sobie to tlumacze lepiej wtedy niz np teraz albo mialby byc chry dzidzius taka jest natura, dlatego narazie sie nie martwie bo nie ma zadnych zdrowotnych zmartwien, ja tez nie przyczynilam sie niczym wiec po prostu tak mi bylo pisane ... ale jestem pelna optymimu ze teraz wszystko sie uda:)

Mama dziekuje bardzo :)
i mocno trzymam &&& za fasolke w nastepnym cylku !!

Jos oj szkoda , szkoda ... przydalaby mi sie tutaj kolezanka w ciazy jakas , albo chociaz z malym dzieckiem :)

GUMISIA- ja pierwsza ciąże sytacilam 1 maja 2004 roku-to byla moja pierwsza ciąza-udalo sie w 1-szym cyklu..stracilam w 9 t.c -przedzwiganie w pracy....;/potem 8 miesiecy staran i po hormonach jest Zuza..jak skonczyla pol roku zaczelismy sie starac o kolejne dzidzi i znowu 8 m-cy,znowu hormony i jest Dominik..teraz walczymy od lutego i we wrzesniu mialam II kreski ale po 2 dniach beta o,100 wiec ciąza biochemiczna..potem udalo sie w listopadzie,ale w 7 tyg.poronilam-gin stwierdzil pozamaciczną....teraz bedzie 3 cykl po stracie..

JOS- wlasnie rozmawialam z mężem i powiedzial do swojego "kolegi"-no to kochany nie ma wolnego ,zaraz znowu dzialamy :)))
wychodzi na to ,ze Tom nie chce przerwy...ze bedziemy dzialać i zobaczymy co wyjdzie......

POK- Ty tez myslisz o IUI ???

ASIONEK- dzieki za &&&&&&&&&&&&&&&-trzymaj ,trzymaj :)

LIL- ja wlasnie pije za spokój ducha ajerkoniak:))milego oglądania :)

MADE- a Ty masz przeczucia Kogo zmajstrowaliście ???:))

JOS- pewnie,ze synek drugi też bedzie si-bedziesz księzną w swoim królestwie :))cudnie :)ale za kilkanascie tyg.sie okaże:))

LIL- chyba mam nr do Palemki to napisze do Niej :)mi tez Jej brak ........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama przykro mi bardzo ale jak juz dwojeczka jest to pewnie wynagradzaja ci to i daja ogromna dake szczescia :)
u nas tez za pierwszym razem sie udalo ale jak widac nie bylo nam pisane przetrwac 9 miesiecy, ale tak jak pisalam ie zalamalam sie , ale mam wiele obaw co do teraz niby nastawienie mam mega optymistyczne ale tyle obaw czy sie uda zajsc czy sie uda donosic i czy bedzie zdrowe ....

reklama
mama - a no juz mysle. juz ie wierze, ze uda sie naturalnie. a spróbować IUI nie zaszkodzi. Jak sie nie uda za pierwszym to sprobujemy kilka razy a potem sa jeszcze inne opcje IVF i ICSI i jest tez adopcja. Ja sobie zadnej drogi nie zamkne i sprobuje wszystkiego po kolei jesli bedzie trzeba. Szczerze mowiac coraz bardziej ciaza jest dla mnie trzeciorzednym pragnieniem, po 18 miesiacach ja chce po prostu miec dziecko.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry