reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : hej sloneczko moje!!!!!!!!!!! :) jak dlugo ciebie nie bylo!!!!
bardzo dziekuje za gratulacje!!!!
przykro mi ze u ciebie @ przyszla............
ale ty wiesz, ze ja i tak wierze :) i to bardzo!!!! i mam nadzieje, ze tom cie namowi na nierobienie 'urlopu' od staranek
i ze mimo wszystko bedziesz probowac zalapac sie na listopad liub grudzien, na nasz 2011 :)
fajnie, ze juz jestes :)))))))))))

reklama
mama - wiary nigdy tracić nie wolno :tak: a ja ciągle wierzę że zrobię Ci śliczny ciążowy suwaczek :-D Już bociany na suwaczki powysyłałam bo podobno świstak swego cienia nie zobaczył więc wiosna niedługo :-D

JOS- witaj kochana..dziekuje za cieple slowa :)
a Ty to zaszalalaś:))pierwszy cykl i wymarzony pazdziernik :))gratki raz jeszcze:)

ja tez sie ciesze ,ze juz jestem z Wami :)
no to Poldus bedzie starszym bratem- &&&&&&&&&&&&&&&&&& za Pole :))

SOL- dziekuje kochana..mam nadzieje,ze ten suwaczek ciążowy szybko mi zrobisz:)
ukochaj dziewczynki!!

No i jestem.....
Pojechałam o 17, zaglądam delikatnie do poczekalni, a tam dwie kobietki, uśmiech od ucha do ucha :-D a co się później okazało, to jedna, bo druga była do towarzystwa :))) więc kwadransik i weszłam.... no i wywiad, no dzień dobry, całuję rączki szanownej pani, ho ho, ha ha , takie tam.... sranie w banie :-D pokazałam betkę, doktorek pochwalił, za inicjatywę, a jakże, wprowadził kilka zmian do komputerka, bo się pani dowodzik zmienił :-p no i za parawanik.... może nie będę pisać jaki miałam kolor majteczek, tylko przejdę do sedna :)))) doktorek zrobił piękne dopochwowe, pokazał kropeczkę = 2mm no i pstryknął zdjęcie.... a mi łzy jak grochy, no i już się nie odezwałam z tego no... wzruszenia )))))))) Kartę ciąży założył, na badania wysłał, L4 wystawił i się pożegnaliśmy wielce zadowoleni :-D Następna wizyta: 25.02 ))) aaaa termin porodu na 30.09 / 01.10

mamita - specjalnie dla Ciebie :-D

mama : jeszcze to do mnie nie dociera, az ciezko uwierzyc :) ale pozytywny test i bardzo bolace cycuchy sprowadzaja mnie na ziemie :)
staracie sie w tym cyklu czy robicie przerwe???? prosze napisz ze probujecie!!!!!!!!!!!!!! buziole

hej mama :) teraz wiadomo za kim tak dziewczyny tesknily, hmm to juz nas 6 na listopad jest :) tez bedzie gorace testowanie hehe
dziewczyny skoczyla mi sie @ ale jakos podbrzuszek i jajniki mnie bola i sie martwie czy jakis stan zapalny czy cos ?? nie chcialabym znowu stracic malenstwa i nie wiem co robic?:(

Hej Mamuś!!! Ściskam mocno, dobrze, że jesteś i przykro mi, że przylazła @...Mamuś jedziemy na tym samym wózku więc tym mocniej ściskam!!!!!
a020.gif

reklama
GUMISIA- witaj :))ja mam teraz @ a czuje prawy jajnik wiec mysle ,ze czasem tak jest i nie znaczy ze mamy jakies zapalenie..ja stracilam 2 ciąże i też mam nadzieje,ze wiecej nie stracę...

JOS- bedziemy z Tomem debatować i zobaczymy jak bedzie z tym dzialaniem w lutym-bo serce mi każe dzialać a psychika potrzebuje odpoczynku i nie wiem kogo posluchać???;/;/

MADE- mialam Ci pisać-suwaczek piękności :)))

LIL- kochana witaj-tęsknilam!!!!też masz @ teraz ???bylaś moze u gina???robilaś jakies badania??ściskam Cie !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry