Asionek31
Fanka BB :)
Rurka no mam nadzieje , ze mam racje
tak jak Jos napisala , bedzie na niezla gromadka prawie z takim samym terminem porodu ;-)
Jos oj tak upaly koszmarne , a wiatr to jest , ale w zime wlasnie najwiecej , jakos latem nie bylo go wogole , albo mega delikatny przy tak wysokich temp. nie odczuwalny wogole i do tego niekiedy mega cieply jeszcze
a powiedz mi jak t jest z serami ?? czy moge jesc jak jest napisane , ze z mleka pasterowanego ( kurcze zapomnialam jak to po polsku jest
) ?? bo nie wiem czy bede mogla jesc czy lepej odpuscic
i do reszty pytanko co z kapiela ?? czy mozna czy lepszy prysznic ?? b roznie czytalam i juz sama nie wiem czy w razie wu moge sie moczyc
Jos oj tak upaly koszmarne , a wiatr to jest , ale w zime wlasnie najwiecej , jakos latem nie bylo go wogole , albo mega delikatny przy tak wysokich temp. nie odczuwalny wogole i do tego niekiedy mega cieply jeszcze

a powiedz mi jak t jest z serami ?? czy moge jesc jak jest napisane , ze z mleka pasterowanego ( kurcze zapomnialam jak to po polsku jest
) ?? bo nie wiem czy bede mogla jesc czy lepej odpuscic i do reszty pytanko co z kapiela ?? czy mozna czy lepszy prysznic ?? b roznie czytalam i juz sama nie wiem czy w razie wu moge sie moczyc
tylko możesz mieć problem z dostarczeniem się do szpitala na czas