reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - :-D:-D:-D teraz czas na Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

I gdzie ja mam teraz iść ???? na wrześniówki czy październikówki ? :-D Ot i dylemat )))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Owulacyjny ......... :)))))))))))))

I wyszedł taki pozytywny że aż strach .......

Oczy mi się spociły ....... :) .... tak wstępnie ..............

nie no to ja się posikam albo coś gorzej :-D

ZW (bo do toalety!!)

Ostatnia edycja:
hahahaaa i jak ??? no pisz kochana bo umieram z ciekawości.... :-D ale widzę po nawiasach, ze LH wysokie :-D

La la la lalala llaa lalala lala lalala la la la la lala la a kocurkowi wyszedł owulacyjny !!!!! ha ha ha ha :-p

Ja nie mogę.... i Ty chcesz czekać do piątku ??????? :-D Masz Ty siłę woli do pozazdroszczenia ;))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
witam się wieczornie -
mademoiselle, właśnie chciałam odp na Twoje pytanie bo dopiero doczytałam ;) ale chyba już nieaktualne skoro USG pokazało kropeczkę ( nie wiem, czy wiedziałaś już wcześniej, że jesteś w ciąży bo nie doczytałam ? ) w każdym razie - GRATULACJE :-) a co do objawów to nie miałam chyba żadnych, oprócz dość obolałych piersi przed okresem i sporego apetytu, może nieco większego zmęczenia, bóle brzucha jak na okres i ból jednego tylko jajnika a od 6 tygodnia - mdłości, wrażliwość na zapachy i wymioty oraz brak apetytu co trwa do dnia dzisiejszego, najlepsze są wyimaginowane zapachy np. od kilku dni czuję zapach zgaszonej świeczki choć nie zapalałam takowej chyba od świąt ;)

made przez tę Twoją niezwykłą kropeczkę i przez to LH musiałam powazniejszą sprawę :-p

CO JA WYPISUJĘ - takie intymne rzeczy - pogięło mnie juz zupełnie ..... na AMEN !!!

o raaaany...... i co to będzie ....... a może zatestuję jutro .... a może na zawał zejdę PIERWEJ :rolleyes2:

made ale weź cos więcej o tej kropeczce proooszęęę !!!!!!

Ostatnia edycja:
Hania - kochana, nic nie szkodzi, i dziękuję za gratulacje ))))) bardzo, bardzo.....
Test mi wyszedł pozytywny 22.01, następny 24.01 , ale ja z tych co w oczach prawdy szukają ;)))) no i dzisiaj poszłam.... ale to już czytałaś :-) A pytałam, bo ja właśnie też mam jedynie obolałe piersi, i jak na razie żadnych mdłości i innych "atrakcji", stąd moje pytanie - dziękuję, że odpowiedziałaś :-)

Kocurek - teraz to nam się właśnie pozostaje cieszyć, bo to najlepsze co można dać kropeczce - ogromna dawka szczerego śmiechu i szczęścia :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Zatestuj zatestuj w koncu jestes juz po terminie @ wiec nie ma na co czekac :-D:-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry