hej

))) ale produkcja!!!! szok !
MARCEPANEK : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SLUBU ORAZ URODZINEK!!!!
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie doezwalas, troche sie martwilam ta cisza... mowie moze przygotowania do slubu a moze kurde znow nikola zaczela sie pchac na swiat i cie polozyli

ale widze ze wsio OK no i dobrze! Juz 33 tydzien! wytrzymaj jeszcze troszke! ale juz nie jest zle! a pamietasz jak sie martwilas 25-27 tygodniu ciazy.....

bedzie SI !
asionek : kiedys testujesz, jutro ???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
fajnie ze zauwazylas ze mnie nie bylo

bylismy na spacerku i zakupach
widze ze wywiazal sie tamcik por roku/porodu
ja wole rodzic zima no i w ciazy chodzic tez zima
to prawda ze z ubraniami jets mniej praktycznie/drozej. ale zima ciezarna sie mniej meczy... upaly moga byc okropne!
juz nie mowiac a tych ktorym puchna rece, nogi, w wysokiej temperaturze puchniecie jeszcze wieksze!
ja rodizlam w grudniu i w zaawansowanej ciazy bylam w wrzesniu-grudniu i bylo super, juz nie upal a jeszcze nie mrozy (tutaj zila jesc dosc lekka, rzadko kiedy ponizej zera)
asionek : ja w regonie paryskiem umieram latem w upaly, w mieszkaniu wlaczamy klime
a nie chce myslec co bedzie na poludniu - nie to ze strasze ale troche znam
tesciowie mieszkaja k.marsylii avignon
temp. latem standard 35-38 nawet wiecej moze sie trafic!
na wakacjach jak jestesmy to synek moze wyjsc na dwor do max. 10 rano ( nawet 9h30 tylko problem z eon wstaje 9-9h30 wiec nie korzysta) a pozniej dopiero po 18!!!! kiedys bylysmy zmuszone wziac go na zakupy i tak odczekalysmy do 16 i .. zwymiotowal z goraca! a on nie jets podatny na wymioty, wymiotowal 2 razy : raz przez upal a pierwszy to jak sie uczyl jesc kawalki obaodkowe to mu wpadl i spanikowal i wlaczyl mu sie odruch wymiotny

dlatego musicie i dla twojej lekkiej ciazy i pozniej dla bébé pomyslec o klimie!
wiolka : hej i kciuki

licze ze bedzie jednak pazdziernik!