reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny to forum zle wplywa na moja sylwetke caly dzien siedze nic nie robie zajadam przed kompem co tylko w reke wpadnie :/ ojjj jutro wpadne tylko na chwilke a w dzien musze sie rozruszac bo az strach :P

Hej kochane. Odkąd Pol jest w domu nie mam czasu na bb bo dopieszczamy nasze mieszkanko. Mi znowu wróciły bóle głowy. Boli mnie tak masakrycznie, że zastanawiam się jak długo wytrzymam bez leków. Może przez tą pogodę. Już sama nie wiem... Ale mam dośc. Dziś w ogóle czułam się strasznie, czekam na noc i chce jutro obudzić się zdrowa.:tak:
mama05 dalej ma niestety odwyk od kompa ale pozdrwia was i ma nadzieję, ze wróci jak najszybciej:tak:

Ja slę od siebie mase fluidków dla chetnych i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hej :)))) ale produkcja!!!! szok !

MARCEPANEK : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SLUBU ORAZ URODZINEK!!!!
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie doezwalas, troche sie martwilam ta cisza... mowie moze przygotowania do slubu a moze kurde znow nikola zaczela sie pchac na swiat i cie polozyli :)
ale widze ze wsio OK no i dobrze! Juz 33 tydzien! wytrzymaj jeszcze troszke! ale juz nie jest zle! a pamietasz jak sie martwilas 25-27 tygodniu ciazy..... :) bedzie SI ! :)

asionek : kiedys testujesz, jutro ???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
fajnie ze zauwazylas ze mnie nie bylo :) bylismy na spacerku i zakupach

widze ze wywiazal sie tamcik por roku/porodu
ja wole rodzic zima no i w ciazy chodzic tez zima
to prawda ze z ubraniami jets mniej praktycznie/drozej. ale zima ciezarna sie mniej meczy... upaly moga byc okropne!
juz nie mowiac a tych ktorym puchna rece, nogi, w wysokiej temperaturze puchniecie jeszcze wieksze!
ja rodizlam w grudniu i w zaawansowanej ciazy bylam w wrzesniu-grudniu i bylo super, juz nie upal a jeszcze nie mrozy (tutaj zila jesc dosc lekka, rzadko kiedy ponizej zera)

asionek : ja w regonie paryskiem umieram latem w upaly, w mieszkaniu wlaczamy klime
a nie chce myslec co bedzie na poludniu - nie to ze strasze ale troche znam
tesciowie mieszkaja k.marsylii avignon
temp. latem standard 35-38 nawet wiecej moze sie trafic!
na wakacjach jak jestesmy to synek moze wyjsc na dwor do max. 10 rano ( nawet 9h30 tylko problem z eon wstaje 9-9h30 wiec nie korzysta) a pozniej dopiero po 18!!!! kiedys bylysmy zmuszone wziac go na zakupy i tak odczekalysmy do 16 i .. zwymiotowal z goraca! a on nie jets podatny na wymioty, wymiotowal 2 razy : raz przez upal a pierwszy to jak sie uczyl jesc kawalki obaodkowe to mu wpadl i spanikowal i wlaczyl mu sie odruch wymiotny :) dlatego musicie i dla twojej lekkiej ciazy i pozniej dla bébé pomyslec o klimie!

wiolka : hej i kciuki :) licze ze bedzie jednak pazdziernik! :)

Ostatnia edycja:
gdzie Asionek zniknęła? czyżby poszła siusiać :P:P ??

hehe nie poszla jesc :)

a niech sobie dziewczyna ulzy :P tylko zeby o tesciku po drodze nie zapomniala :P

nie no nie moge z wami :-D jutro rano testuje , dzisiaj to juz troche za pozno ...

Aż mi sie lepiej na serduszku zrobiło Dziewczynki :)

razem widze prawie @ mialysmy , wiec i moze razem z brzuszkami chodzic bedziemy , a pozniej na porodowke :-D

Jos dzieki :) jutro rano testuje
co do upalow to juz przezylam piersze lato tutaj i wiosne , bo jak przyjechalam tutaj byl maj , a upal taki jakby srodek lata byl ... i wiem , ze mozna sie wykonczyc z goraca :/
te slonce wiecznie swiecace na maksa i pomimo , ze morze blisko jakos wiatru brak
takze wiem czego sie moge spodziewac i juz sie boje troche :)

Ostatnia edycja:
rurka : ja 1dc byl 8.01 wiec tez podobnie :) hyhhy moze bedzie nas cala grodmadka z doslownie kilkudniowa roznica terminu :)

asionek : ok! to dobrze ze juz wiesz co cie czeka :) a u moich tesciow jest mega wiatr mistral ale jak na ironnie prawie nigdy nie latem :)
ale slonce, swiatlo to z kolei dobrze dziala na psyche :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry