reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia tak w listopadzie bo teraz na @ czekam a wtedy zaczynam staranka pelna para i jezeli uda sie to wypadnie na listopada
rurka no pewnie ze niewazne kiedy wazne aby kazda z nas miala swoja upragniona fasolke

reklama
gumisia tak w listopadzie bo teraz na @ czekam a wtedy zaczynam staranka pelna para i jezeli uda sie to wypadnie na listopada
rurka no pewnie ze niewazne kiedy wazne aby kazda z nas miala swoja upragniona fasolke

aa ja myslalam ze ty juz teraz testujesz, a czyli bedziemy razem testowac my tez dopiero przed staraniami jestesmy i tez na listopad liczylam jak cos dlatego sie zastanawialam czy nie pomylilam czegos :)

ja w piatek powinnam dostac@ i tak sobie czekam na nia.... a od nastepnego piatku..... maz nie ma ani dnia spokoju... no przynajmniej przez tydzien:-)

pa Kocurku :)

Damy radę Dziewczynki, a jak nie listopad (tfu tfu) to zawsze może być piękny prezent pod choinkę :-D

Wiolka a o Iwusię jak długo się staraliście ?

rurka u ciebie to chyba pazdziernik jak cos ?? ja daje sobie 3 cykle pelnego luzu i spontana a pozniej sie postaram bardziej jak cos :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry