reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czesc laski! JOS i Mikusia wielkie gratulacje rowniez dla was!
U mnie 18 dc. Wczoraj mialam od rana klucie w podbrzuszu i do tego ogromny apetyt przez caly dzien.
Poza tym czekam i czekam, a ten suwaczek taki powolny :-(

Kurcze ale dużo nowych nicków - a ja nie kojarzę Was - więc jak kogoś nie znam to witam się serdecznie! Nikusia w ciąży jest? Ciekawe czy to jest ta Nikusia o której myślę, bo ostatnio mnie mało było.

Wiolka, gumisia będziemy listopadowymi mamami i już! I Mama i Pok z nami!

Ja się w ostatnim cyklu niczym nie wspomagałam, ale teraz zainwestuję w testy owulacyjne. I tak sama się zastanawiam czy lepiej spróbować testów czy może od razu na monitoring cyklu?

Miałam dzisiaj tak łzawy dzień, najbardziej się oberwało mojemu biednemu mężowi :( I najbardziej mnie boli to, że wiem, że nie powinno się tyle o tym myśleć, że można się zablokować psychicznie, tylko że ja nie potrafię o tym myśleć. Pracuję w przedszkolu, mam w tym roku prawie same maluszki i powiem Wam Dziewczyny, że to jeszcze bardziej mnie nakręca, sama bym chciała mieć swoje. I cieszy mnie, że Dziewczynom się udało, ale też troszkę mi smutno, że nam jeszcze nie :(

Lil
witaj :)

Rurka a jak długo już się starasz? Ja się czuję jak weteranka, choć może wcale tak długo się nie staram, bo od września. Ale jak widzę, że większość dziewczyn stara się krótko i się udaje to też się zastanawiam co ze mną jest nie tak? Rozumiem więc Twoje uczucia i trzymam za Ciebie kciuki!!!!! Nasze fasolki w końcu się pojawią! :)

rurka - a to masz :-D

gumisia dostanie po dupie za pisanie posta pod postem :-)

lil - ty następna :-p do suwaczka ciążowego :-)

Która jeszcze się na listę zapisuje?

reklama
lil nie nikusia tylko mikusia jest w ciazy....duzo jest nowych dziewczyn nawet bardzo duzo ale to fajnie jest przynajmniej z kim pisac
rurka nie wiem co ci napisac bo to naprawde trudna sytuacja jak wokol ciebie sa same maluszki... tule kochana ... ale nic ten cykl jest nasz:-)
o a teraz ma suwaczek z bocianem... Sol chyba masz za duzo wolnego czasu co?:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry