• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmm Mama- ja też uwielbiam Panów fryzjerów-są bardzo delikatni i tak fajnie muskają włosy...heh chyba też się wybiorę-podciąć końcówki;-)

PAULINA- hahahaha,muskaja końcówki mówisz hahaha-pewnie wybierz sie :))zawsze to mala przyjemnośc :)))

LIL- kochana wszyscy na bb juz pewnie wiedza ,ze ja nie umiem wstawiać fotek :( ale poproszę Toma:))
a drugą przyjemność mam o 15.oo mianowicie ginekologa :)))

tak wiec zaraz konczę kawe i za 20 minut ruszam ku przygodzie :)))))))

ooooooooo ale pustki....
jos mama nadzieje ze maz juz lepiej
pok to chyba normalne ...ja tez tak mam ze leje sie jak nie wiem co....a dom sliczny
mama no to masz przyjemny dzionek dzis....
a u mnie seksiku nie bylo..... Iwa dostala goraczki, marudzila i spac niechciala.... jak tylko zasnela to my za nia grzecznie do lozka ....spac:-)

Czesc

U nas zimno az nie moge sie doczekac ciepelka bo ja zmarzluch jestem...
Teraz pije kawe i czytam co naskrobalyscie:-p

Mamus no to milej wizyty u fryzjera pozniej pochwa...l sie efektem...

Wiolcia oj wspolczuje nocnego marudkowania i goraczki a moze zabki Iwie wychodza,tylko szkoda ze nie bylo przytulaskow.Ja czekam na koniec @ aby zaczac staranka tak co 2-3 dzien :tak:

Celina jesli nie przydzie @ to zrob testa ;-)

edytka u mnie jest -8... grzejniki gorace a mi caly czas zimno.....
a co do goraczki no to wlasnie na te wredne zeby... kilka na raz jej wychodzi.... i to w dodatku 4 i 5 ....
co u was?

co tu taka cisza???????

dzieki za wsparcie w kwestii "lania sie" :)
no ja tez sie lazakuje. a od tylu jest dobra szczegolnie przy tylozgieciu macicy (podobno).

ja na walentynki nic nie mialam dla M., bo nigdy nie obchodzilismy takiego swieta (dla mnie to swieto sklepikarzy jest) a on mi wczoraj przywiozl maly torcik w ksztalcie serduszka i sie pytal gdzie cos dla niego.

mieszkanie wczorajsze bylo calkiem spoko ale bez mozliwosci podlaczenia pralki, wiec odpada - ja juz mam dosc prania w piwnicy... a szczegolnie jak sie w koncu dzidzia zdarzy to nie damy rady z praniem raz w tygodniu :)
poki co sie nie spieszy, wiec jestesmy wybredni. Cala nadzieja mieszkaniowa jeszcze w tym, ze stowarzyszenie, ktore wspiera ludzi chorych jak M., sie za nami wstawilo i napisali do komuny/gminy, w ktorej M. pracuje z prosba o przydzial mieszkania bez schodow po ludzkiej cenie. Wyslane w zeszlym tygodniu.. kilka miesiecy trzeba poczekac. W tamtej gminie (ktora jest dla mnie dzielnica GE po prostu) byloby super - ladnie, spokojnie, parki, rzut beretem do centrum, M. blisko do pracy, wiec i dla niego super, i dla mnie gdybym kiedys byla w ciazy, to wieksze poczucie bezpieczenstwa - w ciagu 5 minut moglby byc w domu, no i potem z dzieckiem tym bardziej... trzeba czekac.

a co mojej owu. to dzis temp skoczyla, wiec test owu pewnie byl pozytywny w ten dzien, kiedy go nie zrobilam i by sie wszystko zgadzalo, i z szyjką, i ze sluzem. I biorac to pod uwage ze staraniami wstrzelilismy sie po prostu idealnie.

ja dzis wczesniej z francuskiego, bo glowa mnie boli strasznie... spadlo cisnienie, przylazl deszcz (pierwszy od 33 dni!) i sie czuje jak kupa. Tutaj z reszta na zmiany cisnienia robia sie wrazliwi ludzie, ktorzy nigdy nie byli... taki tu mikroklimat - z 3 stron gory, a z czwartej wielkie jezioro... i teraz jesli nie zacznie mega wiac i nie przegoni chmur, to padac bedzie nawet tydzien :( ale przynajmniej zrobilo sie bardzo cieplo.

sciskam laseczki

hej moje drogie :)

jos - zerknij na mape gdzie jest genewa a gdzie francja. ta francja w okolicy jest bardziej szwajcarska niz francuska - zyje dzieki genewie :) stmtad M. mialby blizej do pracy niz teraz :)

u nas tez staranka byly. lezakowanie wlasnie koncze i ide spac. nie chce mi sie juz robic testu owu. Z reszta gin mowil, ze tak jak ciazowe moga dawac wynik falszywie negatywny i falszywie pozytywny.

rurka - ale ja wiem, z nie mam z owulacja problemow, wiec po co mi monitoring? spoko. Monitoring to mi pewnie gin zorganizuje przed IUI.

lil - ja dokladnie tak samo! pierwszy cykl z cast mokro a teraz drugi i susza beznadziejna. Gdyby nie szyjka to bym pojecia nie miała, że owu blisko.

do jutra laski. bede po 12 jak wroce z francuskiego.

a jeszcze mam techniczne, intymne wstydliwe pytanie. czy wam tez sperma wycieka szybko po? ja wystarczy, ze wstane i wszystko leci... albo kichne, zasmieje sie... i sie zastanawiam czy to normalne... wiem, ze glupie :)

bisou :)

mi tez wycieka praktycznie od razu , a jak wstane czy sie rusze to juz wogole ;)
nie robilam jakos specjalnie swiec podczas staranek , kochalismy sie nawet na stojaco pod prysznicem , wiec chyba jednak jekos te plemniki docieraja gdzie maja dotrzec ;)

Jos oj biedny mezulek i ty tez sie nameczylas , a tutaj nic z tego ..
milych wakacji !!!! zagladaj tutaj czasami :)

Mama fajny dzionek ;) tez wole facetow fryzjerow i facetow ginow ... :)

wielkie buzka dla calej reszty :)
chociaz jakos spokojnie dzisiaj ....
mnie troszke muli , ale tak to jest ok

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry